Имам един такъв въпрос за температурата на колата... Като запаля колата трябва да минат едно 10-15 минути ако работи на място за да вдигне градусите. Това не е ли твърде дълъг период от време. После като качи градусите вече си е както трябва всичко- нито прегрява, нито нищо. Ако я запаля и тръгна веднага времето се скъсява, но пак не е както на реното, което карах досега. Производствено ли е направено така, или пък имам някакъв проблем? При вас как вдига температурата и за колко време? През лятото нямах никакви проблеми с прегряване или нещо подобно и затова си мисля, че може и така да е направена колата. Възможно ли е да имам проблем с термостата или нещо друго? Това последното не го вярвам особено, защото колата си работи като часовник, включително и температурата, но единствено това, че трябва повечко време за да загрее ме кара да задавам тези въпроси. Нали все пак двигателя работи най-добре когато достигне оптималната си температура, а при мен малко по-бавно става това! Помогнете и кажете как е при вас да видим имам ли проблем или не