Моля за съвет и малко информация

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
stormfall

Моля за съвет и малко информация

Мнение от stormfall » 25 Сеп 2013 00:55

Бензин + газ на 1.8 129к.с. или дизел 2.0 д4д 116к.с. ? при 10х км годишно кое ще е по добре ? този дизел гледам е икономичен а 2.2 още повече но предполагам поддръжката ще е по скъпа от бензиновия мотор? горе доло колко са цените за обслужването на бензиновия и дизеловия мотор на тойота ? Какви болежки има модела ? Вярно ли е, че понеже този модел вече се сглобява в турция не е читав като чистите японки ? Друг вариант ми е мазда 6 но за нея тук май няма да получа обективно мнение ?

Аватар
kaltcev.72

Re: Моля за съвет и малко информация

Мнение от kaltcev.72 » 26 Сеп 2013 22:25

Отскоро карам Тойота д4д , но Авенсис 2008 , която е 126 коня и съм доволен . Колкото до дизела малкото километри не се отплащат ,по добре е бензинова , но определено без газ. Ако караш повече градско един Ярис или Аурис с бензинови двигатели е много подходящо решение. Естествено не претебрегвам дизела , но него трябна да го яздиш постоянно и на по дълги пробези. Така де имам и една бензинка ще премълча марката да не си навличам гнева във форума . Градски автомобил , немска класика , но за градски автомобил е по удачно . И най важното е колата която избираш да е в добро състоятие . Е пожелавам ти късмет и предполагам по опитните и с повече стаж с японки , също ще те посъветват. drunk.gif
Ше фърла с тебе по нещо!

Публикувай отговор