Ръчната (при мен е крачна) и аз рядко използвам, но стъклата от дистанционното отварям и затварям често. Особено лятото. Та не е въпрос на години, а на екстри. И тук колкото повече, толкова повече, дори да не ги ползваш.slavi7 написа:Като сте заговорили за екстрите, малко ми е странно, че стъклата на кола 2007г не може да се управляват по никакъв начин от ключа. За справка всеки голф 3 от миналия век може да вдигне стъклата при задържане на ключа в положение заключване
Автоматично заключване след 20км/ч
- Rudy
- Получена благодарност: 1 път
Re: Автоматично заключване след 20км/ч
Мнение от Rudy » 22 Сеп 2013 23:20

Rudy
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Мнение от Vesko » 23 Сеп 2013 06:53
Виж за гасенето не се бях сетилzi_zi_top написа:Като ви чета мненията ме напушва смях. biggrin.gif
На моята Корса Б (1995 г.) като изгася ДВГ се отключват автоматично вратите. Може би е опция на алармата J&J (Made in USA), която е допълнително монтирана, не мога да кажа със сигурност, защото си е така от нова.
На Королата изобщо не се заключват, нищо че е с 10 години по-млада.

ПП: При мен вратите се отключват, като преместя лоста на паркинг. Но като спирам да оставя някого на спирката се налага ръчно да отключа обикновено.
Vesko
Мнение от slavi7 » 23 Сеп 2013 15:23
Явно от Тойота имат доста странно разбиране за "екстри" и стандартно оборудване, но ... това да и е проблема.Rudy написа:Ръчната (при мен е крачна) и аз рядко използвам, но стъклата от дистанционното отварям и затварям често. Особено лятото. Та не е въпрос на години, а на екстри. И тук колкото повече, толкова повече, дори да не ги ползваш.slavi7 написа:Като сте заговорили за екстрите, малко ми е странно, че стъклата на кола 2007г не може да се управляват по никакъв начин от ключа. За справка всеки голф 3 от миналия век може да вдигне стъклата при задържане на ключа в положение заключване
Иначе тази на която съм попаднал наистина е доста бедна от към екстри за модела, не че ми липсват много единствено искам да монтирам камера за обратно виждане. Кой е най-евтиният вариант да стане това според вас?
slavi7
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Мнение от Vesko » 23 Сеп 2013 15:30
Тази екстра си има и недостатъци. В джоба ми е ключа от колата и разхи други ключове... И редовно си чувам алармата и си виждам колата пред офиса със свалени прозорци и отворен люкRudy написа:но стъклата от дистанционното отварям и затварям често. Особено лятото. Та не е въпрос на години, а на екстри. И тук колкото повече, толкова повече, дори да не ги ползваш.

Vesko
-
- Благодарил/а: 29 пъти
- Получена благодарност: 17 пъти
Мнение от Оги » 23 Сеп 2013 16:33

Оги
- alexandargv
Мнение от alexandargv » 24 Сеп 2013 15:36
Един път може да заключи при 60км/ч друг път още при 20км/ч, зависи дали съм ги минал.
Отключването става след като двигателя е изгасен, отключват се всички врати + багажника, почти всеки път и той се отключва

Само да кажа, че така е настроено заводски, под заводски да се разбира ТМ Ауто, тия толко ме дразнят вечеееее.... но това е друга тема!
alexandargv
- diesel_power
- Получена благодарност: 1 път
Мнение от diesel_power » 26 Сеп 2013 07:45
Това може да се изключи с комбинация от действия в определена последователност .http://www.toyota-tech.eu/aimuploads/%7 ... 131-00.pdf
diesel_power
- alexandargv
Мнение от alexandargv » 26 Сеп 2013 16:27
alexandargv
slavi7
Мнение от bongo » 24 Окт 2016 14:26
bongo
Мнение от arti » 11 Фев 2017 21:35
arti
Обратно към “Общи технически въпроси”
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru