Здравейте.
Акумулаторът вече е за смяна /РАВ4-2, бензин/, попаднах на обява с цени на Варта Блу Динамик с повече от 20 % по ниски от обичайните.
Запитах се дали не е партида, застояла доста по складовете. Има ли някой представа къде и в каква форма на самия акумулатор е означена датата на производство ? Примерно, преди години на Монбат имаше топъл печат, сега не знам как е.
Дата производство Варта ?
Re: Дата производство Варта ?
Има топъл печат. Пример:
C0C2070220930
903802
Започваме с 4-тия символ. В случая това е 2. Показва последната цифра от годината на производство - 2012 г. Следващите 2 цифри указват месеца - 07 (Юли). Първият символ (в случая буквата "C") е мястото на производство. В примера това е "C" - Чехия.
Кодове за мястото на производство:
H Hannover, Deutschland
C Ceska Lipa, Czech Republic
E Burgos, Spain
G Guardamar, Spain
F Rouen, France
S Sarreguemines, France
Z Zwickau, Deutschland
Аз си взех VARTA SILVER DYNAMIC с 18% отстъпка, производство в Hannover, DE през месец Юли тази година.
Успех!
C0C2070220930
903802
Започваме с 4-тия символ. В случая това е 2. Показва последната цифра от годината на производство - 2012 г. Следващите 2 цифри указват месеца - 07 (Юли). Първият символ (в случая буквата "C") е мястото на производство. В примера това е "C" - Чехия.
Кодове за мястото на производство:
H Hannover, Deutschland
C Ceska Lipa, Czech Republic
E Burgos, Spain
G Guardamar, Spain
F Rouen, France
S Sarreguemines, France
Z Zwickau, Deutschland
Аз си взех VARTA SILVER DYNAMIC с 18% отстъпка, производство в Hannover, DE през месец Юли тази година.
Успех!