Toyota aygo - мнение за рисуване
Toyota aygo - мнение за рисуване
Здравейте,
Вече и аз съм горд собственик на една малка червена тойотка айго. В момента има малко неугледен външен вид и мисля да поработя над това нещо. Дори само заради това, че рисувам върху коли и трябва моята да е по-различна. Предишният ми автомобил беше много сериозно нарисуван, но за айгото някак не вървят подобен тип мащабни проекти. Насочил съм се към дизайнерско изпълнение и имам нужда от вашето мнение към кой от проектите да се насоча. Направил съм няколко проекта на фотошопчето, ако ви е възможно изкажете мнение кой от проектите бихте си направили вие. Това с което трябва да се съобразявам е цветово да е черно/червено и тавана вече съм решил да е черно "пиано лак".
Вече и аз съм горд собственик на една малка червена тойотка айго. В момента има малко неугледен външен вид и мисля да поработя над това нещо. Дори само заради това, че рисувам върху коли и трябва моята да е по-различна. Предишният ми автомобил беше много сериозно нарисуван, но за айгото някак не вървят подобен тип мащабни проекти. Насочил съм се към дизайнерско изпълнение и имам нужда от вашето мнение към кой от проектите да се насоча. Направил съм няколко проекта на фотошопчето, ако ви е възможно изкажете мнение кой от проектите бихте си направили вие. Това с което трябва да се съобразявам е цветово да е черно/червено и тавана вече съм решил да е черно "пиано лак".
- Прикачени файлове
-
- 2
- Toyota_Aygo_Facelift_front_20100412 copy6.jpg (99.68 KiB) Преглеждано 5003 пъти
-
- 3
- Toyota_Aygo_Facelift_front_20100412 copy.jpg (98.36 KiB) Преглеждано 5003 пъти
-
- 4
- koi copy.jpg (104.23 KiB) Преглеждано 5003 пъти
-
- 5
- koi2.jpg (103.32 KiB) Преглеждано 5003 пъти
Последно промяна от kj_studio на 16 Юни 2013 09:30, променено общо 1 път.
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Re: Toyota aygo - мнение за рисуване
Честито и със здраве да си я караш.
На мен ми харесва вариант 2.
На мен ми харесва вариант 2.
За разлика от главата, коремът казва кога е празен!
Още един последен. От другата седмица почвам проекта и ще слагам снимки.
- Прикачени файлове
-
- Toyota_Aygo_.jpg (97.45 KiB) Преглеждано 4972 пъти
Ето го вече готов малкия червен звяр
- Прикачени файлове
-
- 042.JPG (108.92 KiB) Преглеждано 4820 пъти
-
- 034.JPG (139.17 KiB) Преглеждано 4820 пъти
-
- 041.JPG (104.7 KiB) Преглеждано 4820 пъти
-
- 044.JPG (96.33 KiB) Преглеждано 4820 пъти
-
- Благодарил/а: 26 пъти
- Получена благодарност: 168 пъти
Много добра идея.
Колко излиза като цена подобно изрисуване?
Колко излиза като цена подобно изрисуване?
Auris Е15 Hybrid; Corolla E210 HB 2.0 hybrid

Радвам се, че ви харесва малкият ми звер. Първо да го похваля, че съм много доволен от тойотчето. Няма как боята да не издържа много време и да не се променя от атмосферни условия, тъй като е е запечатена с много лак. Цените са относителни винаги цитирам един колега, които казва, че между маргаритка на предния капак и троянската война има разлика. Ако някои го интересува конкретно нещо да пише на лични или да се обади да не злоупотребяваме с форума. Ако от любопитство иска да види как би изглеждала неговата тойотка нарисувана ще му направя проекти /безплатно/.
http://artgrafo.com/
http://artgrafo.com/
-