п.п - ще съм много доволен ако ме приемете и вие

Мнение от Iltcho » 01 Фев 2005 14:32
Iltcho
Мнение от Speed_Demon » 01 Фев 2005 14:37
Speed_Demon
ALTEZZA
Мнение от punkara » 01 Фев 2005 23:52
punkara
Мнение от Iltcho » 03 Фев 2005 14:33
Ахъм. тук си много прав. Май имам слабост към всичко що де се движи и е на 4 колела така забелязвам.Проявявам интерес към всяко 4 колесно моторно средство, така че не съм строго определен фен на тойота, хонда, митсубиши, мерцедес и т.н. Интересно ми е да науча нещо повече за тойота като за "Обща култура"punkara написа:ami dobre doshul, hubavo e chovek da pochne da shofira na hubava marka kola da se nauchi, i posle hoop na nai-hubavata...![]()
![]()
pozdravi,
punky
Iltcho
Мнение от punkara » 03 Фев 2005 14:39
Vrachanski li kaza?...Iltcho написа: п.п. Ако има някъде обява за врачански автомобил, който се продава, и ви интересува - няма проблем да отида да го погледна вместо вас. Така че не се притеснявайте да ми възложите някоя такава задачка
punkara
Мнение от Iltcho » 16 Фев 2005 11:14
За сега поради финансови причини не предвиждам покупката на нов автомобил (други стъпки и в други насоки ще прая - жилище и т.н.) ама хартисат ли пари - можеда се премисля. Я се опитай да си спомниш нещо повече за тази обява.punkara написа: Vrachanski li kaza?...ako ne se luza tam, ili v mihailovgrad ima edna AE86-ca, choveka ya prodavash predi vreme, taka che mojesh da ya potursish i da si ya kupish, taka shte mojes suvsem nagledno da nauchihs zashto toyota e prepochitanata marka avtomobil, a ne prosto motorno prevozno sredstvo na 4 kolela...
biggrin.gif
Iltcho
Мнение от Iltcho » 17 Фев 2005 20:04
Iltcho
Мнение от punkara » 18 Фев 2005 04:28
ne si me razbral mene, az ne ya pravya za da pokazvam, koi sum! az si pravya kolata zashtot posle kato ya karam, vinagi, ama naistina VINAGI, ya karam s leka usmivka, dori kogato sum yadosan, prosto shofiraneto na tazi kola mi opravya nastroenieto momentalno. samiyat fakt che mozesh da izduhash 99% ot kolite na vseki svetofar i pr. e edna malka chast ot tova udovolstvie, no kakto vsichko drugo, i to spomaga ponyakoga. Az karam burzo po prinzip, no ne s zel da sum pruv ili da izduham nyakogo, a zashtoto burzam... i ako sa na putya mi, emi shte gi izduham; zashto sa tiya chuvali s konski sili inache???Iltcho написа:колкото повече теми чета тук, толкова по-интересно ми става.Да знаете, че ще взема и аз да се зарибя и да купя някоя тойота... и после само да нямав къщи
Евала на пънки, на джейми, на батдог, и на всички аe86 ентусиасти, които правят колите си не за стрийт рейсинг и дуене - еи вижте ме кой съм аз, направил съм с много яка бегачка, ще ви скъсам шортите ала бала - а за собствена консумация
Евала ви пичове !!!
punkara
b_d
Мнение от hiero » 18 Фев 2005 10:38
Ценителите се возят с найлон в твоята кола ... Вземи оправи да е сухичко вътре,а? laugh.gifbad_dog написа:Е то АЕ86 кво да я показваш - в нея само ценителите виждат красотата.
Другите казват - егати бракмата (вкл. жена ми)
Ама според мен е #1 и моята ще е ВЕЧНО моя. Супер кеф е карането. Аре излизам (да покарам)![]()
![]()
![]()
hiero
Мнение от b_d » 18 Фев 2005 13:18
Еми как ще е сухичко като всеки път се напикаваш...hiero написа:Ценителите се возят с найлон в твоята кола ... Вземи оправи да е сухичко вътре,а? laugh.gifbad_dog написа:Е то АЕ86 кво да я показваш - в нея само ценителите виждат красотата.
Другите казват - егати бракмата (вкл. жена ми)
Ама според мен е #1 и моята ще е ВЕЧНО моя. Супер кеф е карането. Аре излизам (да покарам)![]()
![]()
![]()
b_d
Lubo_car
Потребители разглеждащи този форум: Ahrefs [Bot] и 7 госта