В момента кутрето е 1.4кг...
Ми каква е причината тогава, да ти даде 12.5 разход по магистралата ? ..slowtraveler написа:Климатика беше на 20С, а 'кучето' го избрахме по размер да съответства на дребните ни котки и няма големи уши (да му плющят на вятъра и увеличават челното съпротивление)
В момента кутрето е 1.4кг...
Причината е само една - скоростта....martod написа:...Ми каква е причината тогава, да ти даде 12.5 разход по магистралата ? ..
На мен двете ми коли едновременно да ги карам по магистралата, не ми дават такъв общ разход ..
Зависи от коя камбанария го гледаш ..dimkaraganchev написа:Това прави над 15 лв. на 100 км. Леле-мале.
Според мен 20% от разхода зависи от качеството на горивото. Моята Корола е12 ср.разх, извънгр. Е около 7л при скорост 120. Веднъж заредих страхотен бензин 95 от ОМВ на ботевградско и при средна скорост 140 разхода ми бе 5.8л, а колата направо не ми даваше да докосна педала.... Такава тяга!slowtraveler написа:Затова и не ми харесват много тези теми - защото повече показват кой как шофира, отколкото са някакъв реален показател....
Събота-неделя колегата ходи по маршрут Варна-Шумен- Рижки проход - Петолъчката - Ямбол - Бургас - Сл.Бряг - Варна... От Ямбол нататък - натоварен
Среден разход 5.1л/100км. С климатик и т.н.... Зареждане - само официално в ОМВ. Ходенето излиза 11.09лв/100км...
За 'кошница' като доблото - повече от добре...
При подобен маршрут доколкото си спомням личния ми разход бе скочил над 20лв/100км...
И какво от това?
Всеки скача според тоягата... Ако ми е идва много - ще търся по-евтин вариант (автомобил и/или гориво) и ще внимавам повече при шофирането...
Ъхъ - вервамеchukich написа:.... при средна скорост 140 разхода ми бе 5.8л, а колата направо не ми даваше да докосна педала......
Потребители разглеждащи този форум: Amazon [Bot] и 10 госта