D-CAT двигател
D-CAT двигател
Някой може ли да разясни какви са "предимствата" и недостатъците на тези двигатели т.е. двигатели с филтър за твърди частици . Чел съм тук там за други марки, че рано или късно този филтър създава проблеми. Някои го подменят, но май струва доста пари, други го премахват като се правят и някакви софтуерни интервенции върху колата. При тойота как стоят нещата? На колко хил. км се подменя или какво му е обслужването? Знам, че се продават някакви препарати за почистване, други карат по магистрали ... което пак не ми вдъхва много доверие
- miso25
- Получена благодарност: 1 път
Re: D-CAT двигател
При този двигател имаш и дюзи, който са доста капризни от към качеството на горивото. При тях цифрата също не е хич приятна
.

Volvo XC60 2.0, 136hp, 2014
ex Toyota Verso 2.0, 126hp, 2011
ex Toyota Corolla Verso 2.2, 136hp, 2006
ex Toyota Verso 2.0, 126hp, 2011
ex Toyota Corolla Verso 2.2, 136hp, 2006
Благодаря колега! Значи няма нищо оптимистично? След тази тема не мисля, че има шанс да си купя D-CAT двигател на старо
- LEXUS
- Благодарил/а: 12 пъти
- Получена благодарност: 12 пъти
Да, Тойота не продаваше D-CAT дизелите заради лошото качество на нафтата в България.
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN
DPF филтъра не може да се премахне софтуерно, но с емулатор става. Дюзите обаче ако са пиезо както предполагам, няма ремонт ... само нови което си е цифра.
http://www.fapremove.com
Програмиране на TPMS сензори.
Качествен чип тунинг. Премахване на FAP / DPF OFF, Adblue / SCR OFF, EGR / AGR OFF, Flaps OFF., O2 / Lambda OFF, DTC OFF и др.
! 5 години гаранция на софтуерните услуги !
Програмиране на TPMS сензори.
Качествен чип тунинг. Премахване на FAP / DPF OFF, Adblue / SCR OFF, EGR / AGR OFF, Flaps OFF., O2 / Lambda OFF, DTC OFF и др.
! 5 години гаранция на софтуерните услуги !
- JapCar
- Автомобил: Yaris 2010г., двг 1.33/1NR-FЕ
- Благодарил/а: 7 пъти
- Получена благодарност: 1 път
А някой може ли да се похвали, че ремонтирал/рециклирал успешно другите, електромагнитните? Опити и фирми предлагащи това има, но питам за резултата.steich написа: Дюзите обаче ако са пиезо както предполагам, няма ремонт ... само нови което си е цифра.
Живей широко и художествено!
Yaris, 1,33, 2010
Yaris, 1,33, 2010