Добър ден, колеги! Карам Тойота Корола Е 120, хечбек. Интересува ме дали, как и при какви условия мога да си сложа пълен газов инжекцион. Моторът е VVT, 110 коня. Колата е произведена януари 2005 г. Върви на бензин. Номерът на двигателя е 3ZZ0581579. От всичко изчетено добивам впечатление, че системата флаш люб за допълнително смазване, създава противоречиви коментари.
Ако някой може да препоръча сравнително евтино и изключително качествени сервизи и инжекциони също ще се радвам.
Благодаря предварително!
Газова уредба на Тойота Корола Е 120 ?
-
- Благодарил/а: 15 пъти
- Получена благодарност: 19 пъти
Re: Газова уредба на Тойота Корола Е 120 ?
http://www.toyotabg.eu/viewtopic.php?f=5&t=22070
Ето ти човек в София. За Враца мога да ти дам телефон ако искаш. "Система за смазване" не ти е нужна в никакъв случай. Успех.
Ето ти човек в София. За Враца мога да ти дам телефон ако искаш. "Система за смазване" не ти е нужна в никакъв случай. Успех.
-
Не мислиш ли че леко тези два елемента с качественото и евтиното си противоречат.чудака написа: сравнително евтино и изключително качествени сервизи и инжекциони също ще се радвам.
Благодаря предварително!
А по темата всеки нормален ГИ ще ти свърши работа ако газаджията знае как да го настрои.
ex Toyota Carina E 2.0/16V AUTOMATIC
ex Toyota Corolla E90 1.3/12V EFI
ex Toyota Corolla E11 G6 1.3/16V
ex Toyota Corolla E90 1.3/12V
ex Toyota Starlet EP8 1.3/12V EFI 4-door
ex Toyota Starlet EP8 1.3/12V EFI 2-door
ex Toyota Carina E 1.6/16V
ex Toyota Corolla E90 1.3/12V EFI
ex Toyota Corolla E11 G6 1.3/16V
ex Toyota Corolla E90 1.3/12V
ex Toyota Starlet EP8 1.3/12V EFI 4-door
ex Toyota Starlet EP8 1.3/12V EFI 2-door
ex Toyota Carina E 1.6/16V
Погледни инжекционите с обд комуникация, че нашите мотори не са от лесните за настройка. Те са водят почти "слагаш и караш", но са по скъпи и има за какво. Окомплектовани са и с хубави инжектори.
Toyota Corolla E12 2006 1.4 vvti 2006 FOBOS
Toyota Avensis T25 1.8 vvti 2008
Toyota Avensis T25 1.8 vvti 2008
Какво значи обд комуникация?saho написа:Погледни инжекционите с обд комуникация, че нашите мотори не са от лесните за настройка. Те са водят почти "слагаш и караш", но са по скъпи и има за какво. Окомплектовани са и с хубави инжектори.
Благодаря за информацията! Аз лично под сравнително евтини и много качествени разбирам следното. Ако направим диаграма с две оси- една за цена и една за качество, цената да е сравнително под или около средното, а качеството да е поне над средното. Иначе казано да се купи нещо качествено за по-малко пари. Поради някакви пазарни или други причини.
Иначе съм от Пловдив.
Иначе съм от Пловдив.