Авенсис D4D , гасне .
Re: Авенсис D4D , гасне .
Здравейте, дали се намери някакво решение, защото от една седмица и аз съм в абсолютно същото положение. Май ще се ходи в ТМ, но като не изписва грешки незнам дали ще помогнат.
AVENSIS kombi, 2001, D4D.
Здравейте, след смяната на маса отиваща до модула, проблемът като че ли се оправи.Минах 200 км.,колата не е гаснала.Явно причината е била във кабелите .Благодаря на всички.
- JapCar
- Автомобил: Yaris 2010г., двг 1.33/1NR-FЕ
- Благодарил/а: 7 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Кой модул?blida написа:Здравейте, след смяната на маса отиваща до модула, проблемът като че ли се оправи.
Живей широко и художествено!
Yaris, 1,33, 2010
Yaris, 1,33, 2010
Не знам как се казва , но така разбрах.Като се отвори капака от лявата горна страна има една платка която е залята с еди прозрачен силикон.Масата която отива до нея е сменена.Доколкото разбрах тя подавала команда на компа да гаси двигателя при моя случай.Така ми казаха в сервиза.Абе голямо приключение, след смяна на клапани за високо налягане, почистване на резервоар, поставяне на още един горивен филтър преди оригиналния, колата продължаваше да гасне . Сега се надявам всичко да е наред .
Здравейте,
малко закъснял отговор, за което съжалявам. И аз имах подобен проблем и причината се оказа клемореда. Повече информация в този пост http://toyotabg.eu/viewtopic.php?f=2&t=19290 .
Дано колегата е намерил решение на проблема.
малко закъснял отговор, за което съжалявам. И аз имах подобен проблем и причината се оказа клемореда. Повече информация в този пост http://toyotabg.eu/viewtopic.php?f=2&t=19290 .
Дано колегата е намерил решение на проблема.
Toyota Avensis 2.0 D-4D, 2003
Toyota Corolla 1.4i, 2005
Toyota Corolla 1.4i, 2005
Май и аз не разбрах за кой капак и кой модул? И при мен е същия проблем и се надявам да се отстрани. Ще проверя и клемореда както е описал и следващия колега.blida написа:Не знам как се казва , но така разбрах.Като се отвори капака от лявата горна страна има една платка която е залята с еди прозрачен силикон.Масата ....