Осветяване на километража

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
stankros

Осветяване на километража

Мнение от stankros » 16 Юли 2013 15:55

Здравейте колеги, наскоро закупих Корола Версо 2005г. 2.0 дизел. Осветлението на километража ми намалява чувствително след запалване на фаровете. Имаме отдавна и Ярис, които е със същия проблем (проблем е силно казано, но е дразнещо, защото денем не се виждат добре показанията на дисплея).
Моля за помощ ако има запознати.
Corolla Verso 2.0 D4D 2005г.

Аватар
Rudy
Получена  благодарност: 1 път

Re: Осветяване на километража

Мнение от Rudy » 16 Юли 2013 17:18

stankros написа:Здравейте колеги, наскоро закупих Корола Версо 2005г. 2.0 дизел. Осветлението на километража ми намалява чувствително след запалване на фаровете. Имаме отдавна и Ярис, които е със същия проблем (проблем е силно казано, но е дразнещо, защото денем не се виждат добре показанията на дисплея).
и на Авенсиса и на Лексуса има копчета, които с които можеш да регулираш степента на осветеност на километража. Ако имаш книжка за Королката там пише, ако нямаш - има важна тема от където можеш да си свалиш.
Изображение

deqn86

Мнение от deqn86 » 16 Юли 2013 17:30

stankros написа:Здравейте колеги, наскоро закупих Корола Версо 2005г. 2.0 дизел. Осветлението на километража ми намалява чувствително след запалване на фаровете. Имаме отдавна и Ярис, които е със същия проблем (проблем е силно казано, но е дразнещо, защото денем не се виждат добре показанията на дисплея).
При мен е: При запален двигател натискаш копчето на таблото няколко пъти (ще ти се редят одо, trip A, trip B) докато не излязат едни чертички. Тогава задържаш копчето и то ще ти сменя осветеността на таблото.
Да знаеш обаче, че ако през деня ти е добре то вечер сигурно доста ще те дразни :)

Аватар
zi_zi_top
Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 33 пъти

Мнение от zi_zi_top » 16 Юли 2013 17:32

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!

stankros

Мнение от stankros » 17 Юли 2013 15:13

Благодаря за бързите и точни отговори.
Corolla Verso 2.0 D4D 2005г.

cvetan0101

Мнение от cvetan0101 » 25 Юли 2013 15:02

Колеги да попитам и аз лесно ли се сменят диодите на таблото имам няколко изгорели дали ще мога да се справя сам или ще трябва да се ходи на майстор.

http://goldcenter.bg/

Публикувай отговор