Здравейте колеги, наскоро закупих Корола Версо 2005г. 2.0 дизел. Осветлението на километража ми намалява чувствително след запалване на фаровете. Имаме отдавна и Ярис, които е със същия проблем (проблем е силно казано, но е дразнещо, защото денем не се виждат добре показанията на дисплея).
Моля за помощ ако има запознати.
Осветяване на километража
- Rudy
- Получена благодарност: 1 път
Re: Осветяване на километража
и на Авенсиса и на Лексуса има копчета, които с които можеш да регулираш степента на осветеност на километража. Ако имаш книжка за Королката там пише, ако нямаш - има важна тема от където можеш да си свалиш.stankros написа:Здравейте колеги, наскоро закупих Корола Версо 2005г. 2.0 дизел. Осветлението на километража ми намалява чувствително след запалване на фаровете. Имаме отдавна и Ярис, които е със същия проблем (проблем е силно казано, но е дразнещо, защото денем не се виждат добре показанията на дисплея).

При мен е: При запален двигател натискаш копчето на таблото няколко пъти (ще ти се редят одо, trip A, trip B) докато не излязат едни чертички. Тогава задържаш копчето и то ще ти сменя осветеността на таблото.stankros написа:Здравейте колеги, наскоро закупих Корола Версо 2005г. 2.0 дизел. Осветлението на километража ми намалява чувствително след запалване на фаровете. Имаме отдавна и Ярис, които е със същия проблем (проблем е силно казано, но е дразнещо, защото денем не се виждат добре показанията на дисплея).
Да знаеш обаче, че ако през деня ти е добре то вечер сигурно доста ще те дразни

- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
-
Колеги да попитам и аз лесно ли се сменят диодите на таблото имам няколко изгорели дали ще мога да се справя сам или ще трябва да се ходи на майстор.