Здравейте, от няколко дни съм собственик на Тойота Корола Е11 комби произведена в края на 1998 год. Мотора е 1.6i с 110 коня.
Ще се радвам да споделите мнение какво да очаквам като проблеми от този автомобил, както и да помагате за някои отстраняването на някои проблеми ;)
Като начало ми е любопитно дали мога да командвам централното с някакво дистанционно, защото колата ми я продадоха с два ключа, а ключалката на шофьорската врата не работи нормално, пък другата хич:)
Купих Корола е11 комби ;)
Re: Купих Корола е11 комби ;)
Здравей колега, и честито.ВидеоГраф написа:Здравейте, от няколко дни съм собственик на Тойота Корола Е11 комби произведена в края на 1998 год. Мотора е 1.6i с 110 коня.
Ще се радвам да споделите мнение какво да очаквам като проблеми от този автомобил, както и да помагате за някои отстраняването на някои проблеми ;)
Като начало ми е любопитно дали мога да командвам централното с някакво дистанционно, защото колата ми я продадоха с два ключа, а ключалката на шофьорската врата не работи нормално, пък другата хич:)
Като начало ползвай търсачката на форума и ще намериш доста неща.
http://toyotabg.eu/viewtopic.php?f=2&t=11623
За отварянето на вратите си сложи аларма която да управлява централното заключване.
Благодаря, колега.
Някой може ли да каже какъв е оригиналния ключ с който се пали, за да знам какво да търся?
Някой може ли да каже какъв е оригиналния ключ с който се пали, за да знам какво да търся?
-
- Благодарил/а: 27 пъти
- Получена благодарност: 15 пъти
Оригиналният ключ е с чип. Ключарите ги правят срещу 130-150 лв.
Toyota Corolla E11 1,3; Yaris SCP90 1,3 VVTI; Auris E15 1.33 VVTI;
Това ясно, ама аз искам да избегна ключаритеОги написа:Оригиналният ключ е с чип. Ключарите ги правят срещу 130-150 лв.