Ракия
Re: Ракия
Така е, като пиеш докато караш. biggrin.gif Сега всеки път като те спрират полицай, ще духаш.Vesko написа:Излях половин бутилка домашна ракия пред задната седалка.... :( Как да махна миризмата на казан?
Снощи и днес се возя на отворен люк и прозорци... ще настина, ама миризмата още си стои :(
Махането на миризмата без пране няма да стане.И после много ароматизатори.
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Това да ти е за урок, да не разливаш кофти ракия в колата! Ако беше разлял някоя хубава сливовица или грозданка щеше да ти ухае в колата и да не позволяваш да я перат след това. ;-))
Преди 2 месеца бях на косъм да ми се случи същото и много се зарадвах, че не успя да се разлее шишето. :-о
Преди 2 месеца бях на косъм да ми се случи същото и много се зарадвах, че не успя да се разлее шишето. :-о
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
- diesel_power
- Получена благодарност: 1 път
Намери някой габровец да я изсмуче 

Corolla Verso 1.8VVTi SOL 2006, Honda Jazz 1.4 CVT
www.polivni.com
www.polivni.com
- lederman
Аз предлагам доброволно да се явиш на съд за това престъпление!!!!
Ще те осъдят на 10 г. ще излезеш след 5 ( за добро поведение), а през това време остави колата с отворени прозорци да се проветри и миризмата няма да я има !!!
Ще те осъдят на 10 г. ще излезеш след 5 ( за добро поведение), а през това време остави колата с отворени прозорци да се проветри и миризмата няма да я има !!!
Поздрави
T25 2AD-FTV /2007
Началната грамотност, е овладяване на четенето и писането в едно с разбиране на смисъла на написаното.
В процеса на писане се цели оформяне на съдържанието за постигане на определена комуникативна цел.

T25 2AD-FTV /2007
Началната грамотност, е овладяване на четенето и писането в едно с разбиране на смисъла на написаното.
В процеса на писане се цели оформяне на съдържанието за постигане на определена комуникативна цел.
- Rudy
Ти не усещаш, ако качиш някой ще видиш, че още мирише. Това е т.нар. обонятелна адаптация или умора:Vesko написа:За късмет вече не се усеща миризма
Обонятелните рецептори притежават силно изразена способност за адаптация. При продължително действие на дадено миришещо вещество възбудимостта им се намалява и се губи усещането за съответния мирис.
Обонятелната умора може да възникне в резултат на различни състояния и въздействия като продължителна експозиция на дадена миризма, продължителна употреба на определен аромат (парфюм), някои токсични газове (железен сулфид, амоняк, серен диоксид), дразнене на лигавицата на горните дихателни пътища и други.

- andrian999999
- Благодарил/а: 1 път