Демпферен маховик авенсис 2.2 d4d
Демпферен маховик авенсис 2.2 d4d
Здравейте колеги, демпферния маховик на 2.0 д4д авенсис съвместим ли е с 2.2 д4д, защото не мога да намеря информация, и възможна ли е смяна с едномасов демпфер, за да знам на кой вариант да се спра. Благодаря предварително
Последно промяна от fury на 25 Юни 2013 17:09, променено общо 1 път.
- lederman
- Получена благодарност: 1 път
Re: Демпферен маховик авенсис 2.2 d4d
Не мога да отговоря на въпроса ти но ме интересува как се появи проблема?
На колко километра е колата ?
На колко километра е колата ?
Поздрави
T25 2AD-FTV /2007
Началната грамотност, е овладяване на четенето и писането в едно с разбиране на смисъла на написаното.
В процеса на писане се цели оформяне на съдържанието за постигане на определена комуникативна цел.

T25 2AD-FTV /2007
Началната грамотност, е овладяване на четенето и писането в едно с разбиране на смисъла на написаното.
В процеса на писане се цели оформяне на съдържанието за постигане на определена комуникативна цел.
Започна да трака лека полека и сега когато включа вече и климатика, тракането се увеличи доста. Като натисна съединителя изчезва, като го пусна се появява.
- martod
Зависи за кой 2.0 Д4Д питаш .. Ако е този след 2006 г. той е със същия съединител и маховик като 2.2 Д4Д .. До 2006 е с по малък съединител и с друг маховик, също и цената му е по малка ..fury написа:Здравейте колеги, демпферния маховик на 2.0 д4д авенсис съвместим ли е с 2.2 д4д, защото не мога да намеря информация,
СВЕТЪТ Е КРЪЧМА........ДА СЕДНЕМ НА ЕДНА МАСА....
- lederman
какъв ти е оригиналният номер според :
http://www.toyodiy.com/
По него могат да се търсят аналози.
Не написа на колко километра е автомобила (интересувам се за да знам кога мога да очаквам включване).
Не написа на колко километра е автомобила (интересувам се за да знам кога мога да очаквам включване).
Поздрави
T25 2AD-FTV /2007

T25 2AD-FTV /2007
Моята е 2006 така че явно става въпрос за същият модел 2.0 д4д 2006. Интересното е че моят авенсис е произведене 20.01.2006, а в каталога частите за моделите произведени 2006 запояват от март.Има ли някакво значение?martod написа:Зависи за кой 2.0 Д4Д питаш .. Ако е този след 2006 г. той е със същия съединител и маховик като 2.2 Д4Д .. До 2006 е с по малък съединител и с друг маховик, също и цената му е по малка ..fury написа:Здравейте колеги, демпферния маховик на 2.0 д4д авенсис съвместим ли е с 2.2 д4д, защото не мога да намеря информация,
Колата не е закупена от БГ така че какво пише на километража не гледам. Важното е как е карана преди това.Като чета из форума повечето се обаждат от 120 000 - 130 000 к може и нагоре. Дано да не ти излезе този проблем че като гледам цените и ми се плаче.lederman написа:какъв ти е оригиналният номер според :
- martod
Щом е преди март, може и да си късметлия и да си с по евтиния съединител ..fury написа:martod написа: Моята е 2006 така че явно става въпрос за същият модел 2.0 д4д 2006. Интересното е че моят авенсис е произведене 20.01.2006, а в каталога частите за моделите произведени 2006 запояват от март.Има ли някакво значение?

Двигателя ти 1CD-FTV ли е или 1АD-FTV ? ..
двигателят ми е 2 AD-FTV,а това е по шаси което ми излизаmartod написа:Щом е преди март, може и да си късметлия и да си с по евтиния съединител ..fury написа:martod написа: Моята е 2006 така че явно става въпрос за същият модел 2.0 д4д 2006. Интересното е че моят авенсис е произведене 20.01.2006, а в каталога частите за моделите произведени 2006 запояват от март.Има ли някакво значение?![]()
Двигателя ти 1CD-FTV ли е или 1АD-FTV ? ..
GRADE: TEC: TECHNICAL TYPE DESTINATION: EUR: EUROPE BODY: WG: WAGON DRIVER'S POSITION: LHD: LEFT-HAND DRIVE ENGINE: 2ADFTV: 2200CC DIESEL TURBO FUEL SYSTEM: DCR: DIESEL COMMON RAIL INJECTION SYSTEM TRANSMISSION: MTM: MANUAL TRANSMISSION GEAR SHIFT TYPE: 6F: MTM, 6-SPEED FLOOR SHIFT COLOR CODE: 209 TRIM CODE: LA16
- martod
Е ти си си с 240 мм. съединител и ти е напълно съвместим с този на 2.0 д4д след 2003г, но това не те грее в случая, хем е по труден за намиране, хем е доста по скъп ..fury написа: двигателят ми е 2 AD-FTV,а това е по шаси което ми излиза

Лошото в случая е че не мога да го намеря и в английския ebay. Излизат доста, но не са съвместими с моя. Направих и запитване до двама продавачи, да видим какво ще ми отговорят. Казаха ми че има и варианд да го рециклират, някой чувал ли е подобно нещо?martod написа:Е ти си си с 240 мм. съединител и ти е напълно съвместим с този на 2.0 д4д след 2003г, но това не те грее в случая, хем е по труден за намиране, хем е доста по скъп ..fury написа: двигателят ми е 2 AD-FTV,а това е по шаси което ми излиза
- iovkito
- Благодарил/а: 17 пъти
- Получена благодарност: 95 пъти
Не е ли нещо такова?
http://www.ebay.co.uk/itm/TOYOTA-AVENSI ... 5d3ce2cf86
Toyota Avensis T25 2.0 D4D 2007
Toyota RAV4 XA40 2.2 D4D 2014
Toyota RAV4 XA40 2.2 D4D 2014
И аз си мислех за това ,но ето какво ми отговори същият продавач:iovkito написа:Не е ли нещо такова?
Hi
Thanks for your enquiry
This is not the correct clutch / flywheel kit for your Avensis
We can supply the correct kit for your car for £820.00 plus delivery
Regards
John
- parts2clear
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... TQ:GB:1123 А това е от другият продавач което ме изненада и като цена и като отговор от него. Та се чудя на кого да вярвам и какво да правя.А колата днеска влиза в бокса и имам около седмица да реша проблема.
Thanks for the message
this is the correct conversion kit for your car
Kind regards
peter
- techniclutch
- miso25
Ако не си забелязал при втория вариант е за ЕДНОМАСОВ маховик плюс притискател и другите му неща докато при първия продавач се говори за ДВУМАСОВ маховик, но само той е в комплекта.
Volvo XC60 2.0, 136hp, 2014
ex Toyota Verso 2.0, 126hp, 2011
ex Toyota Corolla Verso 2.2, 136hp, 2006
ex Toyota Verso 2.0, 126hp, 2011
ex Toyota Corolla Verso 2.2, 136hp, 2006
Това го забелязах за едномасовия, но съм пропуснал че двумасовия е без притискателя. Затова комплекта идва 820. Мерси.miso25 написа:Ако не си забелязал при втория вариант е за ЕДНОМАСОВ маховик плюс притискател и другите му неща докато при първия продавач се говори за ДВУМАСОВ маховик, но само той е в комплекта.