Калеги припукването в ауспуха е когато съм на газ,обърнах на бензин нямаше ги припукванията.Та въпроса ми е кабели или свещи да гледам.Като свещите са на не повече от 15 000км кабелите са на 70 000км всичко е закупено от ТМауто демек оригинално японско.Една диагностика ще покаже ли къде е проблема, при положение че на газ е припукването, най вероятно и на бензин го има проблема но на ухо не се долавя.
Тази сутрин докато беше по хладно времето и двигатела по студен ,не като да съм в задръстване нямаше припукване в ауспуха и двигатела работеше по добре.Май проблема не е само кабели и свещи.Дайте съвет.
припукване в ауспуха на газ
Re: припукване в ауспуха на газ
Кога пука като си на двигателна спирачка?Какво АГУ имаш?
Имаш ли катализатор?
Имаш ли катализатор?
Авенсис 3S-FE
На място когато е колата.Първо ми направи впечатление че има силни вибрации в купето. на светофара на няколко пъти оборотите паднаха критично чак реших да обърна на бензин да не вземе да загасне да направя хипер задръстване. тогава спрях и направих оглед и чух как припуква от ауспуха леко разбирасе .по време на движение няма никакви признаци на проблем.Нямам катализатор.ГИ е фобос 1.Тази сутрин след като превклучи на газ да съм я карал не повече от 3-4км нямаше признаците от снощи,работеше нормално .двигатела е 3sfe на рав4 98г.ceko26 написа:Кога пука като си на двигателна спирачка?Какво АГУ имаш?
Имаш ли катализатор?
Ползвам същата газова уредба на Авенсис 1 с твоя мотор, имаше го и при мен това припукване - няколко настройки на ГИ от поредния диагностик в Долни Богров /там защото още беше в гаранция уредбата/и нещата улегнаха.
Мерси за съвета говорих с газаджията по телефона ,другата седмица ще я карам да я погледне.Предполага от голямата горещина сместа обеднява,той си знае какво да прави.Дано е само настройката проблема,че преди морето хич не ми се харчат пари за кабели и свещи:)goroust написа:Ползвам същата газова уредба на Авенсис 1 с твоя мотор, имаше го и при мен това припукване - няколко настройки на ГИ от поредния диагностик в Долни Богров /там защото още беше в гаранция уредбата/и нещата улегнаха.