Toyota rav4 дебитомер
Toyota rav4 дебитомер
Колеги, може ли да ми кажете на Рав4 2001г. 2.0 VVT-i какви показатели трябва да дава. Искам да го замеря защото на бензин колата ми накъсва, а са сменени масла, филтри и т.н. Колата се кара и на газ и там няма никакви проблеми. Отделно като е загряла и като я запаля тръгва да гасне и трябва аз да я държа, мине ли на газ - си работи супер. Моля ви за помощ.
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 335 пъти
- Получена благодарност: 366 пъти
Re: Toyota rav4 дебитомер
Инжекторите гледал ли си ги?
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
И аз съм си мислил за инжектор. Другото е, че винаги свети check-engine. Аз си мислех за запушен инжектор и да се отиде на ултразвук да се отпуши. Колата не е моя а е на един мой приятел, който в момента няма възможност да пише и за това аз съм се заел. Както и да е, той твърди,че чека свети защото била много претенциона към горивото и понеже е на ГИ и за това, само че като се обърне на бензин - все тая.
Здравей колега. Малко късно виждам твоята тема, но дано да съм ти полезен с моя отговор. Като чета симтомите, които си описал, все едно гледам моята Рав-ка/2001г. когато преди време ми създаваше абсолютно същите проблеми. При мене всичко се оправи със сваляне на кутията на въздушния филтър и продухване с въздух на дебитомера. Казаха ми че бил запушен. Друго абсолютно нищо не пипнаха и след като я събраха тръгна, като самолет. И така до днес, макар че чек-лампата ми свети постоянно. И аз съм с ГИ. Успех.