Евентуален проблем с катализатор или какво да правя?!
Евентуален проблем с катализатор или какво да правя?!
За втори път приятел от квартала, води в гаража момче /което работи в сервиз ел.неща по колите/, да оправя моята и той за втори път ми казва, да си видя катализатора.Наложи се да я местят малко насам-натам в гаража и му "миришело му на катализатор".Сега се чудя какво да правя/отново/.. Да я карам някъде на диагностика за това,направо да се сменя с гърне/той така каза/ или нищо да не правя.На колата нищо си и няма иначе.Върви си съвсем нормално.Тва може ли да се види някак на място/имам канал в гаража /? Цифрата за нов е добра...
- Not_active_user_1
Re: Евентуален проблем с катализатор или какво да правя?!
Изобщо не го слушай и не барай катализатора! Как минаваш преглед ? Замерват ли ти изгорелите газове? Ако са в норма не пипай, че ще страдаш !
Ами, не правиш нищо, докато не се наложи. Щом колата си върви и не дава ядове, защо да го махаш. Като почне да дава проблеми - тогава. А за прегледите, не бих се притеснявал. Ако в БГ се съблюдаваха толкова стриктно тези норми - 80% от автопарка трябваше да е спрян от движение.
Миналата година аз не съм била на техническия,мъж ми я кара там.Но помня,че тогава каза че са я гледали баш както си трЕбва.Сега освен да чакам да видя това лято как ще е ...:(