проблем
проблем
Здравейте колеги извинявам се че директно започвам с въпросите но може ли някой да ми каже къде мога да си закача колата защото ми изкарва грешка? Ходих при 2 ма майстори казаха че защото била американка нямала дадените букси за диагностика. Та въпроса ми е кой може да ми свърши работа (без сервиза на тойота поради прости финансови причини). Благодаря предварително.
Re: проблем
А модел, година, двигател и т.н., ако кажеш някой може и да ти помогне. Също така напиши и от къде си.
Извинявам се за некоректния пост просто до сега не съм писал във форум. Модела е РАВ4 от 97 година ако не се лъжа беше VVt-i 2.0 128 коня. От Стара Загора съм.
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Колега, за една диагностика в ТМ Ауто няма да ти съдерат кожата.
Ако искаш компетентно и професианолно мнение, отиди да ти кажат каво ти има на колата.
Ако искаш компетентно и професианолно мнение, отиди да ти кажат каво ти има на колата.
За разлика от главата, коремът казва кога е празен!
Рав4 от 97г нямат такъв двигател.Двигатела е 3sfe.ando1994 написа:Извинявам се за некоректния пост просто до сега не съм писал във форум. Модела е РАВ4 от 97 година ако не се лъжа беше VVt-i 2.0 128 коня. От Стара Загора съм.
-
- Автомобил: Corola Verso 1.6vvti - 2003г.
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Аз като я купих моята преди 2 месеца, я закарах на диагностика в Сервиза на Тойота в Стара Загора. Взеха ми 50 лв. В сравнение с парите, които си дал за колата, сумата не е голяма.
Корола Версо 1.6vvti - 2003 г.
Ярис Крос - 2024
Ярис Крос - 2024
на мен ми казаха товаalalexll написа:Рав4 от 97г нямат такъв двигател.Двигатела е 3sfe.ando1994 написа:Извинявам се за некоректния пост просто до сега не съм писал във форум. Модела е РАВ4 от 97 година ако не се лъжа беше VVt-i 2.0 128 коня. От Стара Загора съм.
Напиши номера на раматаando1994 написа:на мен ми казаха товаalalexll написа:Рав4 от 97г нямат такъв двигател.Двигатела е 3sfe.ando1994 написа:Извинявам се за некоректния пост просто до сега не съм писал във форум. Модела е РАВ4 от 97 година ако не се лъжа беше VVt-i 2.0 128 коня. От Стара Загора съм.