Сравнение между Корола Хечбек и Аурис
Сравнение между Корола Хечбек и Аурис
Здравейте, може ли някой да ме насочи към линкове с нивата на оборудвения за Корола Хечбек 2006 и съответно на Аурис 2007. Гледам, че бензиновите им мотори с кубатура 1,6 имат разлика в мощността - от къде идва тя?! Интересуват ме мнения за плюсове и минуси за тези два модела и някакво условно сравнение. Благодаря предварително...
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Re: Сравнение между Корола Хечбек и Аурис
Според мен интериора на Королата е по-хубав и по-качествен, а и външния дизайн ми харесва повече.
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Съгласен съм с Доктора.И на мен Corolla-та ми харесва повече.Двигателя на Auris-а може би е Dual VVT-i (1ZR-FE), и затова да е малко по-мощен.
Младежи,уважавайте старостта-тя е вашето бъдеще...
Toyota Corolla 2001 VVT-i 1.6
Toyota Corolla 2001 VVT-i 1.6
И на мен повече ми харесва Королката, поне като дизайн... Не знам как е с оборудването (предполагам, че Ауриса има повечко глезотийки като по-нов модел...). Някой, ако знае повече за нивата на оборудване (най-добре линкове...) и на двата модела?!
Аз карам корола 2006 и да ви кажа вярно е, че в последните бройки на модела всичко е 6. Предубеден съм, но контролните уреди, таблото даже и тапицерията не може да се сравнява с по новете модели корола и аурис.
Toyota Corolla E12 2006 1.4 vvti 2006 FOBOS
Toyota Avensis T25 1.8 vvti 2008
Toyota Avensis T25 1.8 vvti 2008
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Изобщо не си предубеден, а си 100% обективен. Интериорът на Авенсис 3 също е по-зле от този на Авенсис 2.saho написа:Аз карам корола 2006 и да ви кажа вярно е, че в последните бройки на модела всичко е 6. Предубеден съм, но контролните уреди, таблото даже и тапицерията не може да се сравнява с по новете модели корола и аурис.
Предполагам, че причината е използването на рециклирана пластмаса, което е част от екологичната политика на Тойота.
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Да, днес успях да направя сравнението - колегата си е купил Аурис от първите... Шокиран съм от сглобката, евтината пластмаса и далеч по-слабите технически решения! Няма да се спирам на подробности, но определено старата Корола Хеч от последните години на производството им е за предпочитане (поне според мен, разбира се). Иначе на всеки собственик на Тойота пожелавам дълго и безаварийно шофиране! Ще следя форума - нали вече съм част от "семейството"