Корола Версо AUX

kokopld

Корола Версо AUX

Мнение от kokopld » 08 Юни 2013 17:42

Здравейте колеги,
от много време имам желанието и нуждата да са си прекарам AUX в колата. Тя е 2005 год. и нямам бутон за AUX. Как и дали мога да си прекарам кабел? Имам един ненужен бутон NAVI, мога ли да изкарам кабел от него? Приемам всякакви варианти. Ще съм много благодарен за помощта!
Поздрави!

kokopld

Re: Корола Версо AUX

Мнение от kokopld » 09 Юни 2013 20:01

Днес си разфасовах конзолата и стигнах до входовете на радиото. Имам 2 незаети букси. Предполагам едната е за бутона NAVI, а другата за CD changer. Споделям тази информация, с надеждата, че някой ще може да даде съвет оттук нататък какво да правя. Благодаря предварително!

Аватар
Vesko
ЗАВИНАГИ С НАС.....
Обратна връзка:

Мнение от Vesko » 09 Юни 2013 20:28

Kopuvash si CD/MD changer emulator za toyota.

xcarlink/anycarlink i dr.
Преди: Авенсис 1.6 4АФЕ/1999г, Авенсис 1.8/2003г, Ярис 1.3 Авт/2004г, Авенсис 2.2Д4Д/2005г
Изображение

Аватар
Yuli
Получена  благодарност: 2 пъти

Мнение от Yuli » 09 Юни 2013 22:48

kokopld написа:Днес си разфасовах конзолата и стигнах до входовете на радиото. Имам 2 незаети букси. Предполагам едната е за бутона NAVI, а другата за CD changer. Споделям тази информация, с надеждата, че някой ще може да даде съвет оттук нататък какво да правя. Благодаря предварително!
Ако можеш да държиш поялник, мога да ти кажа как си монтирах AUX на оригиналното CD на Шкодата ми. Време за изпълнение половин ден, включващо най-вече монтажа на самата букса в интериора така че да е като заводско...
Отваряш и намираш къде са ляв и десен канал от борда на CD-то към основния борд - т.е. към предусилвателя и запояваш през кондензатори от около 1 до 5 МКФ (каквито имаш) кабели за ляв, десен и маса (тя е директна) за новия ти вход. Естествено от другата страна трябва да имаш подходящ женски жак 3,5 мм. Когато пуснеш софтуерен диск радиото минава на CD и "свири" 72 минути тишина. Тогава каквото му подадеш отвън през входа си го слушаш с идеално качество от аудиосистемата. Сега слушам един "Windows XP" когато я карам извънградско...:thumbsup:
Изображение
Изображение

kokopld

Мнение от kokopld » 10 Юни 2013 00:05

Уау, много благодаря за тези инструкции, но с поялник съм работил веднъж и резултатът бе катастрофален. laugh.gif Все пак, ако не намеря друг вариант, ще прибегна към услугите на човек, който би изпълнил инструкциите ти както трябва. А дотогава ще съм благодарен и на други решения! Отново благодаря за изчерпателия отговор/съвет! smile.gif

kokopld

Мнение от kokopld » 10 Юни 2013 00:07

Vesko написа:Kopuvash si CD/MD changer emulator za toyota.

xcarlink/anycarlink i dr.

Благодаря за съвета! А от къде мога да си го купя?

EDit: След като зададох въпроса, видях, че си ми дал сайтове. Благодарско, за което!

Публикувай отговор