Загледах се във филмчето на Михаел, дето пуснах в рали темата. Та той си е взел този волан, който аз намирам за оптимален:
http://sandtler.de/katalogangebote/lenk ... /rally.htm
В БГ ОМП са тачена марка, дали се намират тези?
Аре пак... волан
-
моят волан е копие точно на OMP, но моделът с три спици - едно към едно е
и този ще ти е много удобен, той е почти същият. защо не си купиш от германия, тук надали цената ще е по-добра. просто влез в някой пърформънс магазин и си избери модел - тук няма да има голям асортимент, от който да си харесваш. и обезателно се снабди и с 30мм фланец удължение, ще ти хареса 

status: за БАН
Аз мисля да си взема като на Краси волана(само 4е 4ерен,да няма да сме еднакви я laugh.gif laugh.gif )
Не ми се дават четворно и петорно пъти пове4е пари за спарко или омп,като има иделното копие
аз като гледам разликата е само в емблемката в средата на волана и не на последно място това все пак е волан не амортисьор или пружини laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Но като имате излишни пари4ки за6то не все пак спарко си е спарко макар и волан , аз кото нямям и 6те си карам с копие от 40лв
Не ми се дават четворно и петорно пъти пове4е пари за спарко или омп,като има иделното копие

Но като имате излишни пари4ки за6то не все пак спарко си е спарко макар и волан , аз кото нямям и 6те си карам с копие от 40лв

-
този волан е МНОГО по-удобен от стандартния и хич даже не е като на лада, бъркате се! Малко по-малък е от стандартния на тойотата, размерът му е перфектен 35см - нито е голям, нито е малък, малко по-дебел му е венеца(стандартния е прекалено тънък), захватът е по-стабилен и въртенето е много по-удобно. може без проблем да се ползва градски или състезателен захват, или като на Тсучия техниката със захващане отдолу, може да се кара с една или две ръце, ръчката на мигачите не е далеч, не закрива таблото - бе става 

status: за БАН