1. Допълнителен монтаж на LED светлини. Запознах се със законовите изисквания, измерих колата и стигнах до извода, че единственият законен и същевременно естетичен вариант са кръгли фарове там, където принципно се монтират фаровете за мъгла (на моята кола фарове за мъгла няма, не смятам и да слагам). Пластмасовите решетки могат да се изрежат за фиксиращите скоби, обаче свързването е по-сложно.
2. Модул за късите светлини - достойна алтернатива дотам, докъдето е по-лесно за монтаж и спестява обяснения и размахване на сертификати пред КАТ. Въпросът пак е да се свърже като хората, пък и самият модул да е качествен.
Може ли някой да ме посъветва, какво би било най-добре? От София съм, някой може ли да ми препоръча добър специалист за монтажа? Все пак е електро и ме е страх да давам на някой квартален майстор да бърка. Ако някой от вас има дневни, то какви и при кого сте ги монтирали? Имате ли наблюдения, какво се случва с разхода на гориво? Сега, включа ли късите на празен ход, оборотите веднага ми скачат от 600 на 800.
Мерси предварително! biggrin.gif