въпрос за части
въпрос за части
здравейте колеги от скоро притежавам и аз тойота,скоро ще има и тема за колата,та въпроса ми е някой наясно ли е откъде мога да намирам части за соарер з20 1986г,интересува ме за сега консумативите,че досега където питам никой не е чувал модела,а и дали по българско има още от този модел
- martod
Re: въпрос за части
С тази екзотика въпроса ти е направо с повишена трудност .. biggrin.gif
Най добре се обърни към хората предлагащи ОЕМ части във форума, ако могат евентуално с поръчка да внесат нещо, ама като знам производители как след 10-15г. забравят, че даже са произвеждали някога даден модел, ще е много трудно откриването на части ..
Най добре се обърни към хората предлагащи ОЕМ части във форума, ако могат евентуално с поръчка да внесат нещо, ама като знам производители как след 10-15г. забравят, че даже са произвеждали някога даден модел, ще е много трудно откриването на части ..

СВЕТЪТ Е КРЪЧМА........ДА СЕДНЕМ НА ЕДНА МАСА....
ами аз за това направих тази тема за да може някой ако е внасял части от други страни да каже как става и по какви сайтове да се ровя да гледам за части,мотора на колата е 1G GEU тойота уамаха пише на него,гледам че този мотор се слага и на други модели supra's (GA61/70), soarer's (GZ20), cressida's (GX63) and crowns (GS11?)
- JapCar
- Автомобил: Yaris 2010г., двг 1.33/1NR-FЕ
- Благодарил/а: 7 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Пробвай европейските eBay, американския, австралийския...
Живей широко и художествено!
Yaris, 1,33, 2010
Yaris, 1,33, 2010