Ура вече съм с Toyota
Ура вече съм с Toyota
Здравейте на всички ,след12 год.с Рено вече съм горд собственик на бонбон -тойота ярис 1.0 2008 година
- lederman
- Получена благодарност: 1 път
Re: Ура вече съм с Toyota
Честито, да си ползваш със здраве 

Поздрави
T25 2AD-FTV /2007
Началната грамотност, е овладяване на четенето и писането в едно с разбиране на смисъла на написаното.
В процеса на писане се цели оформяне на съдържанието за постигане на определена комуникативна цел.

T25 2AD-FTV /2007
Началната грамотност, е овладяване на четенето и писането в едно с разбиране на смисъла на написаното.
В процеса на писане се цели оформяне на съдържанието за постигане на определена комуникативна цел.
Мерси още не съм я разучил, но и това ще стане.Има доста екстри за разлика от старата ми кола
Честито и от мен, много безаварийни километри ти желая. Май станахме много прехвърлилите се от Рено форума в този форум. laugh.gif
Corolla Verso 1.8VVTi SOL 2006, Honda Jazz 1.4 CVT
www.polivni.com
www.polivni.com
-
- Получена благодарност: 1 път
dnedkov написа:Честито и от мен, много безаварийни километри ти желая. Май станахме много прехвърлилите се от Рено форума в този форум. laugh.gif

Честито! И аз бях дълги години с Рено но ... няма да робуваме на марките biggrin.gif
- Instruktor59@yahoo.com
Браво колега, честито! Много безаварийни километри да минеш!
Каквото сам си направя, никой не може...
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Пожелавам безпроблемна експлоатация и скорошно порастване към Корола, а защо не и Авенсис. 

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
не го слушай, от ярис се скача на РАВ biggrin.gifzi_zi_top написа:Пожелавам безпроблемна експлоатация и скорошно порастване към Корола, а защо не и Авенсис.
честито колега

-
- Получена благодарност: 2 пъти
мойта е същата-декември 2007,ама вече е на 26700 biggrin.gif .две крушки Н4 и това е.среден разход 6.0.не бонбон,ами цяла кутия с бонбони-перфектния градски автомобилbadplamen написа:На14.670 км. е
Живота е като Чевермето - колкото повече те върти,толкова по-пекан ставаш....
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Дидо, какъв е този среден разход на Ярис-а? Авенсиса ми дава ср. разход 6.0.nowyaris написа:мойта е същата-декември 2007,ама вече е на 26700 biggrin.gif .две крушки Н4 и това е.среден разход 6.0.не бонбон,ами цяла кутия с бонбони-перфектния градски автомобилbadplamen написа:На14.670 км. е

За разлика от главата, коремът казва кога е празен!
-
- Получена благодарност: 2 пъти
толкова,бате,жената я кара само на градско.аз от близо година карам в германията 6 цилиндров 350 CDI модел 2011 комби и ми гори 6,8 нафта.професора е много доволен.ама и аз докато бях в българия толкова гореше яриса в русе.иначе последното ходене до софия-4,8 ми изгоря,ама то беше преди 6 месеца,а и не бързах.иначе автомобилчето е кукла и колегата изобщо не е сбъркал с трицилиндровия моторKiki написа:Дидо, какъв е този среден разход на Ярис-а? Авенсиса ми дава ср. разход 6.0.nowyaris написа:мойта е същата-декември 2007,ама вече е на 26700 biggrin.gif .две крушки Н4 и това е.среден разход 6.0.не бонбон,ами цяла кутия с бонбони-перфектния градски автомобилbadplamen написа:На14.670 км. е
Живота е като Чевермето - колкото повече те върти,толкова по-пекан ставаш....