az vinagi zarejdam do gore. do sega sigurno sam vijdal lampata da svetva samo 2 pati. kolko mili izminavam za edin rezervoar ni nai malka predstava si niamam i edva li mi triabva da znam. kolko mi e rezervata sashto ne znam, i ne me i interesuva, nikoga ne karam na rezerva i ne vijdam zashto da go pravia. dali shte zaredia kogato rezervoara mi e na 0 ili na 1/4 niama nikakvo znachenie, parite za benzin vse shte gi dam i benzina vse shte go izharcha. kolko chesto zarejdash niama nishto obshto s pestene na benzin ili pari.
btw, da ostaviash rezervoara ti na izparenia vseki pat hich ne pomaga za jivota na benzinovata pompa!
ДАТЧИК ЗА ГОРИВОТО
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
^
Prav si.
I az izbqgvam da q ostavqm da sliza mnogo nadolu.
No e hubavo da si sledi6 kolko mili s kolko galona izminava6(nezavisimo koga zarejda6), za6toto taka sledi6 razhoda si i ako slu4ajno vzeme da se ka4va trqbva da tursi6 pri4inata. Zamursen vuzd. filtur, tam sve6tite ili puk ne6to drugo. To zimata e normalno da se ka4i razhoda s nqkolko galona, kakto znaem. To i konete se vdiagt su6to. biggrin.gif
Prav si.
I az izbqgvam da q ostavqm da sliza mnogo nadolu.
No e hubavo da si sledi6 kolko mili s kolko galona izminava6(nezavisimo koga zarejda6), za6toto taka sledi6 razhoda si i ako slu4ajno vzeme da se ka4va trqbva da tursi6 pri4inata. Zamursen vuzd. filtur, tam sve6tite ili puk ne6to drugo. To zimata e normalno da se ka4i razhoda s nqkolko galona, kakto znaem. To i konete se vdiagt su6to. biggrin.gif
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!