Въздуховоди на таблото Corolla E11

Аватар
esox hunter

Въздуховоди на таблото Corolla E11

Мнение от esox hunter » 16 Май 2013 19:40

Колеги, интересува ме може ли да се свалят въздуховодите (решетките) на таблото на Corolla E11 без да се налага свалянето на цялото табло. Съответно, ако става, как се прави?
Ето искам да сваля този на снимката (оградения с червено) за дребно ремонтче или евентуална подмяна:
Изображение

iliev

Re: Въздуховоди на таблото Corolla E11

Мнение от iliev » 16 Май 2013 21:44

esox hunter написа:Колеги, интересува ме може ли да се свалят въздуховодите (решетките) на таблото на Corolla E11 без да се налага свалянето на цялото табло. Съответно, ако става, как се прави?
Ето искам да сваля този на снимката (оградения с червено) за дребно ремонтче или евентуална подмяна:
Изображение
Много лесно ,държи се на две пъпки ляво и дясно на нивото на средната линия, повдигаш леко от единия край с отвертка или нож и си готов,аз така свалих моя защото вертикалните пластмаски ми бяха строшени и реших да ги махна. Само действай внимателно.

Аватар
esox hunter

Re: Въздуховоди на таблото Corolla E11

Мнение от esox hunter » 16 Май 2013 22:02

iliev написа:Много лесно ,държи се на две пъпки ляво и дясно на нивото на средната линия, повдигаш леко от единия край с отвертка или нож и си готов,аз така свалих моя защото вертикалните пластмаски ми бяха строшени и реших да ги махна. Само действай внимателно.
Мерси много за инфото колега smile.gif ....това ме интересуваше дали могат да се махат без да се сваля таблото.

Публикувай отговор