Да, навлезе с мотото: "Елате вие, да не дойдем ние..." biggrin.gifslowtraveler написа:Че през 80-те кой е плащал Каско?! Тогава бе дивия социализъм - бой по кръстовищата и вайкане при всяка лека авария...
Каското навлезе по-късно
Пред фалит ли е Булинс?
Re: Пред фалит ли е Булинс?
Toyota Corolla E12 1.4 VVT-i 2006
Suzuki Samurai SJ413 1.3i 2000
Suzuki Samurai SJ413 1.3i 2000
- Raya
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 2 пъти
Има и печелившиKiki написа:Колко може да са спечелилите от каското?zi_zi_top написа:Застраховането е научно-обоснован добре пресметнат бизнес с гарантирана печалба за Застрахователя и неизвестен риск с гарантирана загуба за застрахования.
...

....--Celica 1.8_00г--Avensis 1.6_00г--Avensis 1.8_05г--....
-
Тези от Инчкейп (ТМ Ауто) дават по-добри цени за каско в Булинс отколкото където и другаде да сме ходили дори и в Булинс. Дано да не фалират, че вече 2 коли имаме там застраховани. Ние да сме живи и здрави, пък тенекиите все някой ще ги изчука. Вижте и в кой град сте, защото във всеки град регионално застрахователя си избира сервизите. В Пазарджик например от Булинс за след гаранционен сервиз (след 4,5 години) може пак да идеш в Тойота, уловката, е че ползват алтернативни части където е възможно, а не оригинални. Ама пък поне ще са ти запознати с Тойотката, няма да се опитат да ти сложат подкалник от Пежо 206 на 306, както на един познат преди година в доверен сервиз на ДЗИ. Та в Пазарджик, това ако не се лъжа важи и за Киа и Пежо, може и за други марки да е, но не съм се интересувал.
ее айде сега имаше каско още тогава, иначе как щяха да ни върнат помляната трошка чак от чужбина къде 83-84а ?slowtraveler написа:Че през 80-те кой е плащал Каско?! Тогава бе дивия социализъм - бой по кръстовищата и вайкане при всяка лека авария...
Каското навлезе по-късно
А бе не знам ама имам ядове сега заради стара драскотина, то не беше мерене, не беше снимки, да не се минат, а имам двустранен протокол за щета призната и пак се опъват че имало от преди ожулено. Някой оспорвал ли е по такъв казус да знам как да подходя?
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
За чужбина имаше специални застраховки. Но тук в БГ (а повечето хора не излизаха извън страната ако си спомняш
) нямаше каско...
Относно драскотината - няма ли протокол при застраховането на колата. Там би трябвало да са записали всички щети... И ако я няма в този протокол (и снимките към него), то би трябвало да не се дърпат.
При мен се опитаха съвсееем отдалеч да подхванат подобна тема, но нямаха никакъв шанс - колата от нова бе застрахована само при тях и навреме се усетиха...
P.S. случката бе с друг застраховател

Относно драскотината - няма ли протокол при застраховането на колата. Там би трябвало да са записали всички щети... И ако я няма в този протокол (и снимките към него), то би трябвало да не се дърпат.
При мен се опитаха съвсееем отдалеч да подхванат подобна тема, но нямаха никакъв шанс - колата от нова бе застрахована само при тях и навреме се усетиха...
P.S. случката бе с друг застраховател
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Аз имах яд с тях със предна броня.Беше небоядисана съвсем отдолу и я бяха писали "за боя",така сякаш я карам цялата небоядисана егати.После се наложи да се боядисва и му казах на майстора да я боядиса и отдолу.Тогава го коригираха,но това според мен не беше коректно описание.Не съм била тогава аз с колата когато са се заяли за бронята,инак щяха да ме чуят на другият край на София сигурно.Не че нещо щях да постигна,но поне щях да се навикам.
Инак от изплащанията на щети /досега две/ съм доволна.

Малко да съживя темата!
На мен Бул инс ми отказаха щета от градушката заради 5-6 точки от камъчета по капака! Твърдо съм решил да ги сменя с Армеец!
На мен Бул инс ми отказаха щета от градушката заради 5-6 точки от камъчета по капака! Твърдо съм решил да ги сменя с Армеец!
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Според мен - от трън та на глог (и двата застрахователя)...
Как са отказали щета от градушка заради камъчета по капака? При учредяване на застраховката са видели, че капака е бил повреден?
Как са отказали щета от градушка заради камъчета по капака? При учредяване на застраховката са видели, че капака е бил повреден?
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
- BOz
- Благодарил/а: 6 пъти
- Получена благодарност: 199 пъти
Да, дай наистина протокола от прегледа да видим какво пише вътре.
Защото е напълно нормално да ти откажат ремонт на капака дори и за едно нараняване от "камъче". Но това го пише в протокола след извършването на огледа.
Ако пише преден капак "боя", то няма да ти платят самото боядисване, но ще платят изправянето му, ако е възможно.
И разни такива неща.
За жалост много хора не обръщат внимание на огледа, който се прави при сключването на застраховката и след това реват.
И според мен не малка част от тези хора реват без основание.
Защото е напълно нормално да ти откажат ремонт на капака дори и за едно нараняване от "камъче". Но това го пише в протокола след извършването на огледа.
Ако пише преден капак "боя", то няма да ти платят самото боядисване, но ще платят изправянето му, ако е възможно.
И разни такива неща.
За жалост много хора не обръщат внимание на огледа, който се прави при сключването на застраховката и след това реват.
И според мен не малка част от тези хора реват без основание.
Разход на хибрид-> 
Разход на дизелов автоматик ->

Разход на дизелов автоматик ->

Най-интересното е, че при сключване на застраховката нямаше следи от камъчета и не са описани! Просто са мошеници и няма на кой да се оплачеш.. Дано им избягат всички клиенти 

- jim_beam
- Автомобил: Honda HR-V RU
- Благодарил/а: 11 пъти
- Получена благодарност: 6 пъти
- Обратна връзка:
колега какво се прави в правова държава,взимаш адвокат и ги бръчкаш.най-малкото се консултираш с такъв.сба нямат ли специализирани юристи,подпитай там.1148 написа:Най-интересното е, че при сключване на застраховката нямаше следи от камъчета и не са описани! Просто са мошеници и няма на кой да се оплачеш.. Дано им избягат всички клиенти