Здравейте,колеги.Преди около месец си купих Тойота Авенсис-Версо.Днес по -време на шофиране колата ми заби и ми изгасна в движение.След което изчаках няколко секунди и отново запалих.Нямах проблеми след това.После като се прибирах към вкъщи пак се опита да ми изгасне,и по време на това изгасване което не се осъществи CD-то ми издаде 2,3 пиукания.Ако някои знае или му се е случвало,нека ми пише.Благодаря ви предварително.
modedit: Колега, моля не пускайте две еднакви теми... Втората тема е изтрита, а писаните от колеги мнения са обединени в една тема.....
/slowtraveler
Проблем с Авенсис-Версо
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Re: Проблем с Авенсис-Версо
Има вероятност да губиш токове поради лоша връзка (разхлабена или окислена). Провери силовите връзки от акумулатора до купето и главните консуматори и алтернатора, а също и предпазителите в двигателния отсек.
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Година на производство, код на мотора, или поне кубатура вид гориво и т.н подробности, иначе трябва да "хвърлям боб" причините може да са няколко, проблем по електро системата, проблем в електронният контролер на мотора и накрая проблеми по всмукателната ситема на мотора съчетано с неправилно дозиране на сместа и контрола на празният ход!mitaka861 написа:Здравейте,колеги.Преди около месец си купих Тойота Авенсис-Версо.
-Коректната и задълбочена диагностика изкарва всичко наяве, стига да има кой да я извърши и впоследствие отстрани проблемите!
"четенето на грешки" - не е диагностика , "изтриването на грешки" - не е ремонт! 0896633459
Благодаря 4е искате да ми помогнете колеги.Годината на автомобила е 2003 ноември,дизел 2.0 ,D4D. Сега нищо и няма от както преди 2 дни ми направи този проблем.Незнам дали може да е от горивото.Сигурно ще отида ди и направят една диагностика.