Търся си АЕ86
Търся си АЕ86
Здравейте, колеги ! Новак съм и във форума, и в шофирането, но съм решил, че трябва да притежавам тази кола. Ще помоля, ако някой знае дали някъде в България се продава читав модел, да пише тук. Благодаря предварително и поздрави 

- andrian999999
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 1 път
Re: Търся си АЕ86
добре дошъл в най-хубавия форум!!! , за съжаление почти няма читави коли,(май у форума има 4-5) много са стари редки са и ти требе финансов ресурс за да я направиш и поддържаш, ако го нямаш оглеждаи се за БМВ е 30 , 36 по масов аутомобил може и мазна мх5 . Всичко опира до бюджет!
п.п. обърни се към колегата Рудолф, който е много запознат
п.п. обърни се към колегата Рудолф, който е много запознат
професионален мапер
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
АЕ86 е само за ценители и хора с мнооооооого пари. biggrin.gif
Мисля, че едно БМВ или Нисан S13, S14 е малко по-реално. Или МХ5...
Мисля, че едно БМВ или Нисан S13, S14 е малко по-реално. Или МХ5...
- Прикачени файлове
-
- AE86_life_savings.png (269.51 KiB) Преглеждано 3969 пъти
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
[quote="Fil_M"]Здравейте, колеги ! Новак съм и във форума, и в шофирането, но съм решил, че трябва да притежавам тази кола. Ще помоля, ако някой знае дали някъде в България се продава читав модел, да пише тук. Благодаря предварително и поздрави
[/qu
здрасти,колега.ако искаш имам една ае86.скоро я взех и смятам да я реставрирам,но ако искаш,мога да ти предоставя това удожолствие срещу 2500
.само да знаеш че няма документи...0897730112,0876730112

здрасти,колега.ако искаш имам една ае86.скоро я взех и смятам да я реставрирам,но ако искаш,мога да ти предоставя това удожолствие срещу 2500

pluxotron написа:Fil_M написа:Здравейте, колеги ! Новак съм и във форума, и в шофирането, но съм решил, че трябва да притежавам тази кола. Ще помоля, ако някой знае дали някъде в България се продава читав модел, да пише тук. Благодаря предварително и поздрави[/qu
здрасти,колега.ако искаш имам една ае86.скоро я взех и смятам да я реставрирам,но ако искаш,мога да ти предоставя това удожолствие срещу 2500.само да знаеш че няма документи...0897730112,0876730112
АЕ86 е само за хора с мнооооооого пари.
алуминиева дограма
алуминиева дограма
Последно промяна от kir40 на 29 Апр 2013 10:43, променено общо 1 път.
-
еии как на бързо отказахте момчето бе не са толкова много парите не ги слушаи но трябва много желание и постоянство
за да защитя тезата си аз какво да не съм милионер като имам 4 АЕ86 ааааа
регистраций,стоковици или подготвени? има ли някоя с платена гражданска и преглед?bojidar111 написа:еии как на бързо отказахте момчето бе не са толкова много парите не ги слушаи но трябва много желание и постоянство
Лелеее, тука ме хвърлихте по тъча biggrin.gif За мен вариантите като кола са 2 - АЕ-то или Мазда Rx-7 fc, ясно ми е, че ще ми вземат душата откъм разноски, но според мен си заслужава да се бъхтя за една от двете коли
Въпроса е, че още нямам финанси за нито една от двете и събирам мнения за момента