Какви накладки за Yaris
-
Какви накладки за Yaris
Здравейте имам Ярис 2010 год. време му е да се сменят предни накладки искам да попитам какви е добре като цена и качество да му сложа и мога ли да се доверя на сервиз на Тойота в Ст.Загора тъй като колата вече не е гаранционна и се чудя дали да ходя , иначе излизат около 130 лв но как да разбера дали наистина са оригинални?
- Rudy
- Получена благодарност: 1 път
Re: Какви накладки за Yaris
Имай предвид, че Тойота накладки не произвеждат - тези с които си купила колата най-вероятно са Бош, ТРВ или друга подобна марка. Иначе бъди сигурна, че там ментета няма да ти сложат - въпроса е дали да не спестиш от цената на труда в официалния сервиз и да сложиш по-хубави (съотв. по-скъпи) накладки някъде другаде. Но от самите накладки не пести.

-
да да знам че не произвеждат накладки Тойота, аз никакви не съм сложила още се чудя, ами Бош не са много добър вариант така ли? Нямам проблем да отида в др сервиз стига там да сложат нещо добро, вашия съвет какъв е? Макар че в Ст Загора не може да се вярва много много на сервизите, едно говорят, друго правят, знаете как е...
- TATI
- Благодарил/а: 22 пъти
- Получена благодарност: 163 пъти
- Обратна връзка:
1. http://www.toyodiy.com - пишеш си номера на рамата и там ще видиш какви са ти накладките. Ето ти пример за мойте: 04465 PAD KIT, DISC BRAKE, FRONT 04465-05170 MARK PAGID 660 . Иначе и на мойте оригинални пишеше Бош, но това го пише, защото спирачната система е тяхна. Ако си погледнеш самите накладки, най-вероятно си пише и оригиналната марка, която би трябвало да не е написана с боя, както пише Бош. На мойте си пишеше Бош с бяла боя, а под тях си пишеше Паджит 660 на предните и Текстар 4148 на задните и аз си купих такива от колегата от т.2
2. После в тази тема: http://toyotabg.eu/viewtopic.php?f=5&t=8819 си поръчваш или пък колегата ще ти даде разни варианти и цени и ще си спокоен/спокойна, че не са те минали с някое менте.
2. После в тази тема: http://toyotabg.eu/viewtopic.php?f=5&t=8819 си поръчваш или пък колегата ще ти даде разни варианти и цени и ще си спокоен/спокойна, че не са те минали с някое менте.
Прочетете правилата на форума!
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
-
- Благодарил/а: 27 пъти
- Получена благодарност: 15 пъти
Паджид, Ате, ТРВ, Текстар, Бош, Акебоно - които и да вземеш няма да сгрешиш.
Toyota Corolla E11 1,3; Yaris SCP90 1,3 VVTI; Auris E15 1.33 VVTI;