Питане за дюзи Yaris d4-d / 2002
- JapCar
- Автомобил: Yaris 2010г., двг 1.33/1NR-FЕ
- Благодарил/а: 7 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Re: Питане за дюзи Yaris d4-d / 2002
Само за инфо- някой знае ли кои двг. са с Bosh и кои с Denso дюзи. Какви са все пак разликите, че вторите се водят по-сложни/скъпи и взаимозаменяеми ли са или съвсем различни?
Живей широко и художествено!
Yaris, 1,33, 2010
Yaris, 1,33, 2010
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
Само 1.4 д4д двигателя е с БОШ Еку и дюзи и други дреболий. Всички други двигатели са ДЕНСО .... 

На ECU-то на моята E15 1.4D4D пише DENSO, пък не знам...Me4oKyX написа:Само 1.4 д4д двигателя е с БОШ Еку и дюзи и други дреболий. Всички други двигатели са ДЕНСО ....
Привет,
вчера на мигаща лампа сложих и една опаковка добавка bardahl 6 в 1 и ефекта никакъв минал съм 60 км на лампа.
Вече сериозно ми писва и нещо и всички майстори са ми дотегнали.
вчера на мигаща лампа сложих и една опаковка добавка bardahl 6 в 1 и ефекта никакъв минал съм 60 км на лампа.
Вече сериозно ми писва и нещо и всички майстори са ми дотегнали.
добро петъчно утро от мен и само да ви напомня, че работата в събота .... изгражда характера и разгражда алкохола
)
Плавните и добре обмислени движения се явяват гаранция за успеха на всяко едно начинание.

Плавните и добре обмислени движения се явяват гаранция за успеха на всяко едно начинание.
Привет колега,
има ли някакво развитие с проблема с тракането, че и при мен май излиза на дневен ред и всеки съвет от препатил ще ми е от полза!
има ли някакво развитие с проблема с тракането, че и при мен май излиза на дневен ред и всеки съвет от препатил ще ми е от полза!
привет, не съм решил проблема още. още не съм намерил човек със сходен проблем и решението му. ходих и до сервиза на бош до технотест и там ми казаха:
1. оставяш колата.
2. сваляме ги - 100 лева.
3. тестване - грубо 100 лева
4. ако има за ремонт зависи какво - до 360 лева на брой.
чувам от тук от там, че като се свалят и тестват се разбъзикала диагностиката им и има нужда от нова.
аз просто искам да спре това чукане при натоварване между 2 и3000 оборота и да не оставя 1000 лева в сервиза.
1. оставяш колата.
2. сваляме ги - 100 лева.
3. тестване - грубо 100 лева
4. ако има за ремонт зависи какво - до 360 лева на брой.
чувам от тук от там, че като се свалят и тестват се разбъзикала диагностиката им и има нужда от нова.
аз просто искам да спре това чукане при натоварване между 2 и3000 оборота и да не оставя 1000 лева в сервиза.
добро петъчно утро от мен и само да ви напомня, че работата в събота .... изгражда характера и разгражда алкохола
)