Toyota Celica 1.6i 16v
Toyota Celica 1.6i 16v
Как смятате дали е добра за 1ва кола (влюбих се в тази кола) а не знам какво да очаквам от нея 

Re: Toyota Celica 1.6i 16v
Добра ли е или не незнам,но вероятно ще има 10 човека с 10 мнения.В крайна сметка пак няма да знаеш със сигурност.То е и до късмет...моята е купувана с всичко друго ,но не и с разум.И не е особено подходяща за първа кола.Просто както казваш се "влюбих" и край.Ако те влече според мене-дерзай смело и тва е .
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Това най-малко трябва да те притеснява.T-Fan16 написа:ами просто ме притеснява дали ще намирам части за нея ;/
Части ще намираш всякакви.
Ти гледай да е поддържан автомобила, за да не се наложи да дадеш много пари за да го стягаш след като го вземеш.
За разлика от главата, коремът казва кога е празен!
това е ,че хал хабер си нямам с колите ;(
и не знам какво точно да гледам освен ръжда тропане и номерата на двигателя.

- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
В такъв случай трябва да намериш човек, който разбира.T-Fan16 написа:това е ,че хал хабер си нямам с колите ;(и не знам какво точно да гледам освен ръжда тропане и номерата на двигателя.
Това разбира се не ти дава 100% гаранция, че той ще открие всички налични дефекти на колата, но все пак е нещо.
За разлика от главата, коремът казва кога е празен!
На първо време, напиши от кой град си, след това помоли някой собственик с такъв автомобил от твоят град да ти съдейства при огледа.
Corolla Verso 1.8VVTi SOL 2006, Honda Jazz 1.4 CVT
www.polivni.com
www.polivni.com
От Панагюрище за части намерих сайт в които има за този модел :п чудя се дали има проблеми с фаровете като при мазда щото имах авер с 1 мазда и имаше проблеми с фаровете бъгнаха се и му излезна солено поправката.