Toyota Celica-подобрения
Toyota Celica-подобрения
Здравейте.Честита Нова Година.Поръчах си заветната Celica.Надявам се да ми намерят читава да мога и аз да й се кефя.Искам да попитам относно този клип http://www.youtube.com/watch?v=jaEMo3lNAgw и звукът от тази Celica.Цялата генерация ли трябва да се смени за да наподобява на този звук или ще стане с едно хубаво гърне със заглушител?Интересува ме относно звука в по-високите обороти,който се чува като "засмукване".Благодаря Ви!
Re: Toyota Celica-подобрения
Този звук си идва от изпускателната система.От спортния филтър е съвсем друг.Този е Magnaflow,но дали с едно гърне ще станат нещата...
Какви са крушките на Celicata-H4?Една ли е за късите и дългите или са различни?
Относно спортните филтри k&n и apexi какво мислите?Мисля да си взема един и да си го почиствам когато му дойде времето.
-
сложи ли филтър колегаMartinski написа:Относно спортните филтри k&n и apexi какво мислите?Мисля да си взема един и да си го почиствам когато му дойде времето.

Май ще оставя това с оригиналния филтър,тъй като колата,която купих ми е със Invidia гърне и тръба и звука си ме кефи... 

-
а проблем с катализатора имал ли си?и ако как го реши? моята е качвахме за диагностика понеже ми свети "чек" и това показа.Питам и пускам теми но никой нищо неказа
- Прикачени файлове
-
- WP_000291.jpg (132.94 KiB) Преглеждано 1359 пъти
Ам аз така си я купих колата с спортното гърне,но от където съм я взел са нямали проблеми и сега нямам за щастие.Катализатора си е добре.Дано да намериш решение на проблема.Ако някой се интересува имам заводско гърне от Toyota Celica+заглушител.