Здравейте колеги,
нов съм във форума въпреки ,че карам предимно тойота исках да споделя с вас следния проблем който напоследък ме тревожи.
Става дума за корола версо 2004 г 1.8 имаме я нова вече е на 110000 хил. км ,но напоследък при шофиране само извънградско със скорост м/у 100-130 км при подържане на постоянна скорост около 5-10 мин светва лампичката за двигателя заедно със VSC, TRC след като я закачикме за диагностика изписа CATALYST SYSTEM BELOW THRESHOLD BANK 1 .
Преди време ми го направи този проблем но сега е почти винаги освен ако не я ръчкам. И незнам дали има връзка но колата пали по трудно зимата при студено дори се затруднява а понякога дори и топла пак не пали като трябва. Не съм ходил в ТМ ауто все още реших първо да се консултирам с вас.
Благодаря предварително на всички които имат информация относно моя проблем и я споделят !
COROLLA VERSO 1.8 vvti Катализатор
-
Re: COROLLA VERSO 1.8 vvti Катализатор
колега отстранихте ли проблема?Аз имам Селика и имам подобен проблем,но колата си пали и върви перфектно.Само,където ми свети "чек"... виж при мен какво показа :
- Прикачени файлове
-
- WP_000291.jpg (132.94 KiB) Преглеждано 1417 пъти
Не сме още но тези дни ще ходя в тойота да видя там какво ще кажат.
-
колега драсни ми на лично ще ти обясня как да си оправиш почти без пари проблема
Колега tobe,мисля,че форума е точно за да си помагаме един на друг като споделяме тук,а не на лични.
Korolla Verso 2.2 D4D 136k.s.
- asyordanov
Здравейте, и аз имам същия проблем. Лампите си ги гася като разкачам акумулатора за 3-4 мин , но не винаги ми се занимава, затова ако някой има решение на проблема с катализатора ще го черпя 

Toyota Corolla 1.8 vvtl-i
2ZZ-GE
2ZZ-GE