Марките с най-добри сервизи

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Аватар
stefan_stz
Получена  благодарност: 1 път

Марките с най-добри сервизи

Мнение от stefan_stz » 17 Мар 2013 17:57

Отново Lexus !!!

http://fakti.bg/avto/61611-markite-s-nai-dobri-servizi

и Изображение

не мога да разбера защо счупения голф е най-продаван в Европа колко СМЕШЕН е просто не мога... тези хора са като коне с КАПАЦИ само немски боклуци
Toyota Avensis 04/2003 1.8 VVT-i , 1zz-fe

scorpion
Получена  благодарност: 1 път

Re: Марките с най-добри сервизи

Мнение от scorpion » 19 Мар 2013 10:08

Колегата добре се е постарал да ни информира само, че 99 % от колегите тук нито поддържат автомобилите си в САЩ, Канада, Мексико и т.н, да не говорим за това, че е нормално премиум автомобили да имат добра сервизна поддръжка.

В България за сега съм доволен от ТМ Ауто по отношение на гаранционната поддръжката и сервизирането на автомобила... Наистина цените за обслужване са малко високи но пък гаранцията си има своята цена...

Колкото до последната квалификация за немските автомобили ... не бих казал, че немските автомобили са боклуци. От опита ми с немски автомобили, вкл. и премиум модели (вярно нови и служебни wink.gif ) бих казал, че Авенсиса ми е един чудесен автомобил в класа си но отстъпва в доста показатели от подобните му немски модели. Просто се опитвам да бъда обектиеен и да не се правя на лисицата с киселото грозде biggrin.gif

Аватар
Not_active_user_1

Re: Марките с най-добри сервизи

Мнение от Not_active_user_1 » 20 Мар 2013 00:24

scorpion написа: ... не бих казал, че немските автомобили са боклуци. От опита ми с немски автомобили, вкл. и премиум модели (вярно нови и служебни wink.gif ) бих казал, че Авенсиса ми е един чудесен автомобил в класа си но отстъпва в доста показатели от подобните му немски модели.
Това е ключа от палатката. smile.gif

Публикувай отговор