Съединител за Авенсис Т22 2,0 D4D 2002 г.
Съединител за Авенсис Т22 2,0 D4D 2002 г.
От 4 години карам Авенсиса без никакви грижи ама от 1 седмица усещам че съединителя сдава багажа. На няколко пъти ми приплъзва и вдига оборотите. Моля кажете дали се сменява задълвително маховика със смяната на комплекта съединител ? Къде може да се намери комплект на свястна цена, защото днес питах в ЕМ Комплект и ми обявиха цена 1830 лв.
Re: Съединител за Авенсис Т22 2,0 D4D 2002 г.
Изчети темите за маховик на Авенсис Т22, ще ти станат ясни доста неща, само за уточнение, 1800 лв са два пъти повече от оптималното решение за 11 годишна кола
Honda cr-v III I-CTDI, 2008 г., Avensis 1 Wagon (T22) 2.0 D-4D,2000 г.
Днес си взех колата, със нов съединител AISIN , размина ми се смяната на маховика, майстора каза че може да изкара още поне 1 смяна на съединителя !!!
Доволен съм
Доволен съм
Стискай палци да е така, аз също. преди две години минах през подобен филм ( и мен майстора ме увери), но маховика издържа точно още 5000 км и се наложи да го сменям ( и е голям филм защото масово се предлагат комплект. Спаси ме колегата от Варна тойота форевър. от него взех само маховика за 1000 лв). Дано да не се повтори и при теб. Успех!papoboss написа:Днес си взех колата, със нов съединител AISIN , размина ми се смяната на маховика, майстора каза че може да изкара още поне 1 смяна на съединителя !!!
Доволен съм
П.с.: Помни че си с AISIN, щв ти е необходимо ако търсиш маховик!!! Иначе в еБАЙ има за по 800 лева пълен комплект с доставка от англия на Luk.
- JapCar
- Автомобил: Yaris 2010г., двг 1.33/1NR-FЕ
- Благодарил/а: 7 пъти
- Получена благодарност: 1 път
За комплект с демпферен маховик ли говорите до сега или с обикновен?dimpex_01 написа: Иначе в еБАЙ има за по 800 лева пълен комплект с доставка от англия на Luk.
Живей широко и художествено!
Yaris, 1,33, 2010
Yaris, 1,33, 2010
Аз за демпферен, какъвто е фабричният. Другото е ...JapCar написа:За комплект с демпферен маховик ли говорите до сега или с обикновен?dimpex_01 написа: Иначе в еБАЙ има за по 800 лева пълен комплект с доставка от англия на Luk.
papoboss написа:Днес си взех колата, със нов съединител AISIN , размина ми се смяната на маховика, майстора каза че може да изкара още поне 1 смяна на съединителя !!!
Доволен съм
Привет колега,
сподели колко ти излезе операцията? и къде го смени?
Поздрави
Toyota Avensis 2.0 sedan