ТЕСТ ДРАЙВ НА НОВИЯ РАВ 4

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
scorpion
Получена  благодарност: 1 път

ТЕСТ ДРАЙВ НА НОВИЯ РАВ 4

Мнение от scorpion » 23 Яну 2013 09:59

Здравейте колеги,

от любопитство (най-вече biggrin.gif ) се регистрирах преди НГ за тест драйв на новия РАВ4. Е, явно още не са го произвели за България laugh.gif , защото ни вопъл ни стон от ТМ Ауто. Или желаещите са толкова много, че не могат да се обработят списъците и се нагласят датите. Майтапа настрана но с нетърпение очаквам да ми се обадят и пробвам новата РАВКА. Най-вече ми е интересно на каква цена ще я пуснат и дали няма да има голяма отстъпка за сегашния модел. Вече не ме свърта с Авенсиса laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Някой знае ли нещо по въпроса или пък като мен очаква този тест драйв rolleyes.gif Вярно, че премиерата мисля е за Юни но няма ли да има нещо предпремиерно laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Приятен ден !

Аватар
iovkito
Благодарил/а: 17 пъти
Получена  благодарност: 95 пъти

Re: ТЕСТ ДРАЙВ НА НОВИЯ РАВ 4

Мнение от iovkito » 23 Яну 2013 22:01

Дано смениш авенсиса с една равка , макар че твоята кола е още нова. Аз съм като малките деца , когато минавам покрай Тойота лекичко надниквам през стъклата , за да се порадвам на някой Rav4 или Land Cruiser 120 . Паричките им обаче са доста .
Toyota Avensis T25 2.0 D4D 2007
Toyota RAV4 XA40 2.2 D4D 2014

Аватар
jim_beam
Автомобил: Honda HR-V RU
Благодарил/а: 11 пъти
Получена  благодарност: 6 пъти
Обратна връзка:

Мнение от jim_beam » 24 Яну 2013 21:16

колега scorpion,не знам на каква възраст си,но се приготви за доста по-твърда возия от на авенсиса.
останалото определено ще е по-добре. :thumbsup:
цената надали ще е под 50к си мисля.2wd не ги слагам в сметката,понеже ми се вижда безсмислено.
пс>ако под новия имаш предвид дългата база и задна врата,отваряща се нагоре,ще трябва да почакаш.още не ги предлагат никъде.нали ще идват от usa или канада,купето поне,явно не са готови още.
Honda HR-V DTEC 2021
Made In Japan

Изображение

scorpion

Мнение от scorpion » 25 Яну 2013 09:16

jim_beam написа:колега scorpion,не знам на каква възраст си,но се приготви за доста по-твърда возия от на авенсиса.
цената надали ще е под 50к си мисля.2wd не ги слагам в сметката,понеже ми се вижда безсмислено.
пс>ако под новия имаш предвид дългата база и задна врата,отваряща се нагоре,ще трябва да почакаш.още не ги предлагат никъде.нали ще идват от usa или канада,купето поне,явно не са готови още.
Е, то мерака няма възрастови граници biggrin.gif
Под 50-сетака съм, т.е. още не съм за изхвърляне wink.gif
...
Точно за новия модел говорим. Ако наистина премиерата ще е юни, просто се чудя, защот ТМ пуснаха толкова рано реклама за тестване.
Иначе най-ще ми подхожда според мен един LC ама ще трябва да търся решение за гаража,че ще дойде къс с 20-на сантима biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Аватар
miso25

Мнение от miso25 » 25 Яну 2013 10:04

Проблема да ти е гаража...... biggrin.gif
Volvo XC60 2.0, 136hp, 2014
ex Toyota Verso 2.0, 126hp, 2011
ex Toyota Corolla Verso 2.2, 136hp, 2006

Аватар
Petar

Мнение от Petar » 25 Яну 2013 10:24

scorpion написа:
jim_beam написа:колега scorpion,не знам на каква възраст си,но се приготви за доста по-твърда возия от на авенсиса.
Е, то мерака няма възрастови граници biggrin.gif
Под 50-сетака съм, т.е. още не съм за изхвърляне wink.gif
...
Точно за новия модел говорим. Ако наистина премиерата ще е юни, просто се чудя, защот ТМ пуснаха толкова рано реклама за тестване.
Иначе най-ще ми подхожда според мен един LC ама ще трябва да търся решение за гаража,че ще дойде къс с 20-на сантима biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Ами те и така и направиха и с фейса на новия Авенсис .Бяха го пуснали в сайта а реално него продаваха тъй като го нямаха

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 04 Мар 2013 16:18

колега, какво стана, тества ли равчето?
на мен ми обещаха другата седмица като го регистрират в КАТ да ми се обадят за едно кръгче. иначе го видях на живо, като цяло ми хареса, само отвратителната тапицерия на лукшъри ниво ме изуми - сложили кожа на таблото, пък тапицерията от някакъв евтин плат?!? wacko.gif

Аватар
Rudy

Мнение от Rudy » 04 Мар 2013 17:41

Изображение
me likey
Изображение

Аватар
jim_beam
Автомобил: Honda HR-V RU
Благодарил/а: 11 пъти
Получена  благодарност: 6 пъти
Обратна връзка:

Мнение от jim_beam » 04 Мар 2013 20:08

и аз го видях днес на живо,не е лош!само отзад е малко особен,като новия аурис.няма уволнение на тия дизайнери,да вземат пример от мазда-разкошни модели правят от години,ама не. tooth.gif
Honda HR-V DTEC 2021
Made In Japan

Изображение

scorpion

Мнение от scorpion » 05 Мар 2013 10:35

Все още нямам известие/покана за заявения тест драйв.

baba_metca

Мнение от baba_metca » 09 Мар 2013 08:35

Онзи ден миеха един в ТМ Ауто Запад и после го бяха сложили в шоурум-а. Та се качих да го поогледам, както и на новия Аурис. Питах и за GT--то, защото и него го мернах, ама ми казаха, че журналистите го били пръснали. Сменя ли му задни лагери на главини, джанти, гуми... и скоро нямало да го дават на тест. Само същите тези журналисти да не подбарат и RAV-а.

Публикувай отговор