Здравейте колеги,
Авенсисът ми има теглич, но незнам, как да го използвам.
Състоянието му е така, все едно е разглобен. В това състояние взех колата и не съм се интересувал.
Но сега ми се налага да го използвам.
Мисълта ми е как да го "разпъна", за да дойде в нормалното си състояние.
Благодаря
Прикачвам снимки!
Поздрави
Владимир Гълъбов
Теглич, Авенсис 1
Теглич, Авенсис 1
- Прикачени файлове
-
- P1060915.JPG (89.43 KiB) Преглеждано 1145 пъти
-
- P1060916.JPG (91.42 KiB) Преглеждано 1145 пъти
-
- Untitled.jpg (55.55 KiB) Преглеждано 1145 пъти
Toyota Avensis 2.0 sedan
- catchsander
Re: Теглич, Авенсис 1
Привет, липсва ти топката, виж дали не е някъде при крика, резервната гума. Ако няма, можеш да посетиш всеки магазин за тегличи и аксесоари, трябва да търсиш нещо такова: http://www.escadra.bg/?go=_common&p=ite ... =orig&.jpg
Toyota Avensis D4D 2002
Better to remain silent and be thought a fool than to speak out and remove all doubt.
Abraham Lincoln
Better to remain silent and be thought a fool than to speak out and remove all doubt.
Abraham Lincoln
Благодаря за отговора.
Оказа се, че трябва да търся точната топка за мен на фирмата ELLEBI, което май е почти невъзможно....
Май трябва да търся майстор, който да ми завари друга торка към моята инсталация.
Оказа се, че трябва да търся точната топка за мен на фирмата ELLEBI, което май е почти невъзможно....
Май трябва да търся майстор, който да ми завари друга торка към моята инсталация.
Toyota Avensis 2.0 sedan
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 335 пъти
- Получена благодарност: 366 пъти
Заваряването не е правилно решение...
Може да влезеш в следния филм :
1. Промяна на конструкцията. Съответно ако възникне проблем - застрахователя ще те търси теб/шофьора персонално за нанесени щети и няма да признае застраховка
2. Няма да можеш да го демонтираш. С такъв теглич не можеш например да се разхождаш свободно из Гърция - ще олекнеш със сериозна сума.
Може да влезеш в следния филм :
1. Промяна на конструкцията. Съответно ако възникне проблем - застрахователя ще те търси теб/шофьора персонално за нанесени щети и няма да признае застраховка
2. Няма да можеш да го демонтираш. С такъв теглич не можеш например да се разхождаш свободно из Гърция - ще олекнеш със сериозна сума.
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Наистина е така, но няма от къде да си намеря точната глава за този теглич...
Toyota Avensis 2.0 sedan
Дай на някой да ти я направи. Мисля, че около 40/50 лв. ще ти струва.vladimmir написа:Наистина е така, но няма от къде да си намеря точната глава за този теглич...