Изборни резултати
-
- Получена благодарност: 1 път
Re: Изборни резултати
ss_mitko : "Няма ги защото Бога( Б.Б.) не им е платил, но като дойдат изборите ще даде някой лев."
Затова значи на протеста от Банско половината бяха от тях. Пък аз си мислех, че са от реститутите biggrin.gif .
Затова значи на протеста от Банско половината бяха от тях. Пък аз си мислех, че са от реститутите biggrin.gif .
Corolla Verso 2,2 D4D 2008г.
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Jim, за мен историята е ясна.... Да вярват 'верващите'....Japanese_fever написа:http://news.bgnes.com/view/1067392#.USP ... 0.facebookslowtraveler написа:Днес много се издразних от играеща ролята 'представителка на протестиращите' в пресконференцията на Бойко Борисов - г-жа Пеловска....
Имайки неудоволствието да я познавам лично от преди около 10г (за щастие - еднократна среща), и знаейки какъв нагъл и алчен миндил е, направо се изумих да я видя (и) в тази явно режисирана роля...
Втората линейка прегледа повечето от останалите пострадали протестиращи, като сред тях бе и "шмекерът" Даниела Пеловска, която днес седна на една маса с премиера Борисов и заради изказванията си беше определена от протестиращите като национален предател, предаде репортер на БГНЕС.
Пеловска имаше засъхнала кръв по лявото слепоочие и се придвижи към линейката видимо замаяна, като един от протестиращите я държеше под ръка. Докато се качваше в автомобила на Спешна помощ, тя беше бурно освиркана от протестиращите. Линейката я откара.

Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
- andrian999999
- Благодарил/а: 1 път
4 години по късно ......... още по голяма мизерияKiki написа:Благодаря!djofi_m написа:ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ДЕМОКРАТИЧНО МИСЛЕЩИ КОЛЕГИ ВЪВ ФОРУМА
п.п. Да беха намалили броя на депутатите на 120 са щех да агитирам за ГЕРБ но уви
а колегата djofi_m са като мишле ще се скрие
професионален мапер
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
14.01.2009
http://www.youtube.com/watch?v=WDr1OApDf5o
17.02.2013
http://www.youtube.com/watch?v=uvvWd0gKacE
http://www.youtube.com/watch?v=WDr1OApDf5o
17.02.2013
http://www.youtube.com/watch?v=uvvWd0gKacE
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
-
- Благодарил/а: 14 пъти
- Получена благодарност: 16 пъти
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5542371
Отдавна трябваше да стане...
Отдавна трябваше да стане...
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Народното събрание може да не му приеме оставката, и тогава.................mirott написа:Не може, ама тоя път...
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
Много бързо я подаде бе бой, е с малко бой де.
А сега на къде...?
Пътища много..., ама предначертани. biggrin.gif
А сега на къде...?
Пътища много..., ама предначертани. biggrin.gif
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
А сега Андрианчо с многото 99999999999 да почерпи.
Неговите хора ще дойдат да оправят положението му. laugh.gif Е, дано и ние намажем малко.
Неговите хора ще дойдат да оправят положението му. laugh.gif Е, дано и ние намажем малко.

За разлика от главата, коремът казва кога е празен!
- andrian999999
Не Кики насрах се и бягам от отговорност това е в неговия стил.Kiki написа:А сега Андрианчо с многото 99999999999 да почерпи.
що не глоби по 200 милиона ЧЕЗ, ИВН за неизпълнени ангажименти , ....тн.? щото са му платили изборите КИКИ от къде дойде бившия министър Трайчо мустака спомняш ли си? що не си изкара докрай мандата бе Кики мога доста неща да напиша ама ме мързи
п.п. почва барса милан това е по важно а ти гледай размириците по
професионален мапер
-
- Почетен Администратор
Браво, раята, след "Разпни го, разпни го" печелите станишка и един със странна пишка....
Че Бойко е артист, добре го знаем. В момента си кове ПР реклама и се бетонира за изборите. Като че ли алтернатива няма, някои ревът за президентска държава, но точно с Плевнелиев ми е малко странно, гледали сме вече тандема Путин - Медведев.
Снощи бях на протестите. Отначало жандармите бяха със свалени щитове, в знак на подкрепа - евала, Варна - но после, между Университета и Орлов Мост стана страшно.
На паметника "Левски" честваха 140 годишнината от обесването му. Беше пълно с жандармерия, все едно някой ще посегне на паметника на Апостола, мир на праха му. След това се изсипаха два автобуса с пловдивска регистрация, пълни с ултраси, не знам колко пари са им дали, според един от тях - по 100 лв. на човек.
Та те се смесиха с нас, аз и моят приятел дадохме заден, защото разбрахме какво ще стане. Бяха с раници, като втори човек отвори ципа, извадиха камъни и се започна. Точно там няма откъде да намерите камъчета по земята, а аз говоря за камъни колкото портокал.
Видях ги с очите си.
Кордонът от жандармерията беше малко преди Орлов Мост, но при първите удари се събраха в каре и се опитваха да се прикрият с щитове и каски. Видях как на един от тях каската му се изметна настрани от удар с камък.
И така около 3 - 4 мин. После имаше заповед, явно и се започна мелето. А инициаторите изчезнаха като хлебарки. Е, отнесоха го няколко невинни, но и доста от ултрасите, които след това ни продъниха ушите колко били настървени жандармеристите и как биели наред.
Ами малко биха, ако питате мен.
Онзи клоун - възрастния човек с бялата коса, който си мажеше кръвта по главата и с патос питаше - А аз защо? - не искам да го коментирам.
Та - всичко е театър и постановка, успяха копелетата нагли да извъртят протеста на хората и да го обърнат в своя, политическа изгода. "Оставката" на Бойко - също.
Това, което ми се върти в главата обаче е следното - кой плати на ЕРП-тата да надуят така сметките и да предизвикат масови протести? На кого правителството на Бойко не му отърва? Това не е наша работа, отвън е. Мирише ми на еврейчета.
Каквото и да е, в неделя пак съм на протест. Защото ЧЕЗ ЕОН и ЕВН са още тук.
"Оставката" не променя нищо. Която и пиявица да захапе властта, чака го същото.
Че Бойко е артист, добре го знаем. В момента си кове ПР реклама и се бетонира за изборите. Като че ли алтернатива няма, някои ревът за президентска държава, но точно с Плевнелиев ми е малко странно, гледали сме вече тандема Путин - Медведев.
Снощи бях на протестите. Отначало жандармите бяха със свалени щитове, в знак на подкрепа - евала, Варна - но после, между Университета и Орлов Мост стана страшно.
На паметника "Левски" честваха 140 годишнината от обесването му. Беше пълно с жандармерия, все едно някой ще посегне на паметника на Апостола, мир на праха му. След това се изсипаха два автобуса с пловдивска регистрация, пълни с ултраси, не знам колко пари са им дали, според един от тях - по 100 лв. на човек.
Та те се смесиха с нас, аз и моят приятел дадохме заден, защото разбрахме какво ще стане. Бяха с раници, като втори човек отвори ципа, извадиха камъни и се започна. Точно там няма откъде да намерите камъчета по земята, а аз говоря за камъни колкото портокал.
Видях ги с очите си.
Кордонът от жандармерията беше малко преди Орлов Мост, но при първите удари се събраха в каре и се опитваха да се прикрият с щитове и каски. Видях как на един от тях каската му се изметна настрани от удар с камък.
И така около 3 - 4 мин. После имаше заповед, явно и се започна мелето. А инициаторите изчезнаха като хлебарки. Е, отнесоха го няколко невинни, но и доста от ултрасите, които след това ни продъниха ушите колко били настървени жандармеристите и как биели наред.
Ами малко биха, ако питате мен.
Онзи клоун - възрастния човек с бялата коса, който си мажеше кръвта по главата и с патос питаше - А аз защо? - не искам да го коментирам.
Та - всичко е театър и постановка, успяха копелетата нагли да извъртят протеста на хората и да го обърнат в своя, политическа изгода. "Оставката" на Бойко - също.
Това, което ми се върти в главата обаче е следното - кой плати на ЕРП-тата да надуят така сметките и да предизвикат масови протести? На кого правителството на Бойко не му отърва? Това не е наша работа, отвън е. Мирише ми на еврейчета.
Каквото и да е, в неделя пак съм на протест. Защото ЧЕЗ ЕОН и ЕВН са още тук.
"Оставката" не променя нищо. Която и пиявица да захапе властта, чака го същото.
- jim_beam
- Автомобил: Honda HR-V RU
- Благодарил/а: 11 пъти
- Получена благодарност: 6 пъти
- Обратна връзка:
това имах предвид,като споменах шоуто... по бтв,отдавна ми прави впечатление,някой им плаща дебело да с.рат по бб и (екс)правителството.Uncle Dido написа:...
Това, което ми се върти в главата обаче е следното - кой плати на ЕРП-тата да надуят така сметките и да предизвикат масови протести? На кого правителството на Бойко не му отърва? ...
а за тия негодници от енергетиката си прав,при условие,че имаме атомна централа и произвеждаме най-евтиния ток,такова нещо.
има голяма опасност думите на бб да се сбъднат,да се окрадат кинтите за проекти по евро линия.не можа да довърши пътищата,жалко дори само за това.
-
- Почетен Администратор
- andrian999999