Здравейте,
Имам проблем със аудио системата на Тойотата след като свалих акумолатора да го заредя.
Сега след като се опитам да пусна радиото то няма никаква реакция. Някои имал ли е подобен проблем след като е свалял акумолатора?
Всякакви савети и насоки са добре дошли!
Мерси предварително!
Toyota Avensis 2007 2.2 D4D - проблем със радиото (РЕШЕН)
Toyota Avensis 2007 2.2 D4D - проблем със радиото (РЕШЕН)
Последно промяна от krass1 на 17 Фев 2013 13:33, променено общо 1 път.
Re: Toyota Avensis 2007 2.2 D4D - проблем със аудио системат
След като поразгледах по обстойно из нета то предполагам ,че тожа е така наречената "Anti-theft " защита на радиото. Тук идва въпроса каква е комбинацията от бутони с които да извлека менюто кадето бих могъл да въведа този код?
Бих бил благодарен ако някои от вас който имат този код да ми напищат поне колко са цифрите понеже сервизната ми кницка е на италиански и е трудно да разбера кой код за какво е.
Мерси предварително!
Бих бил благодарен ако някои от вас който имат този код да ми напищат поне колко са цифрите понеже сервизната ми кницка е на италиански и е трудно да разбера кой код за какво е.
Мерси предварително!
- TATI
- Благодарил/а: 22 пъти
- Получена благодарност: 163 пъти
- Обратна връзка:
Тези Авенсиси нямат такива защити на аудиото. По-скоро провери предпазителя на аудиото дали не е изгорял. При откачане на акумулатор, единственото което губиш са настроените станции и настройките на ниски и високи честоти. Няма кодове. Може да е чиста случайност, а може и самото аудио да е сдало багажа.
Прочетете правилата на форума!
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
здр,
Модела на радиото ми е W58832.
Някои може ли да ми каже кои е бушона за радиото на тези коли. Питам понеже нямам оригинална книйка на БГ със описание на бушоните.
От изтеглените инструкции от интернет виждам че огледалата са на един бушон със радиото и е N42 или N55 но в купето бушоните са до номер 38
Модела на радиото ми е W58832.
Някои може ли да ми каже кои е бушона за радиото на тези коли. Питам понеже нямам оригинална книйка на БГ със описание на бушоните.
От изтеглените инструкции от интернет виждам че огледалата са на един бушон със радиото и е N42 или N55 но в купето бушоните са до номер 38

Здр,
Проблема е решен. Изгорял бушон за "RAD N2" 15A. Нямаше никакви кодове за въвеждане!
Проблема е решен. Изгорял бушон за "RAD N2" 15A. Нямаше никакви кодове за въвеждане!