Предстои ми покупка на кола и се спрях на този модел,понеже си търся надежден и
икономичен автомобил.Моля някой може ли да сподели надеждни ли са,
как са частите,подходяща ли е за газ,изобщо всяка полезна информация.
Благодаря предварително

Благодаря за мнениетоbmitev написа:Имам много близък човек в ТМ ауто, според който статистически точно тези яриси (първата модификация от 2000г.) са статистически (за последните 10) години автомобилите с най-малко влизания в сервиз (вътрешна класация на тойота). Изборът на бензинов двигател пък ще ти спести много грижи с калпавата нафта в България.
Мога само да кажа - добър избор и успех в търсенето!
Между другото на един приятел за сестра му купихме Ярис 2001 година с 1.3 автоматик. Имаше и един 2003 година но беше в пъти по отвратително състояние и за капак на всичко беше френска сглобка. Този който взехме беше японец и който каквото и да ми говори разлика си има и се усеща. Колата мога да кажа че върви отлично и е доста сполучлива покупка, и на газ се прави без проблем (е след 100 хил.км. може и да я изхвърлите ама надали някой ще я кара толкова). И моя човек каза че над 130 км/ч с тая игрчка от киндер сюрприз си е страшничко особено при страничен вятър.Vesko написа:Imah takuv Yaris 2003-ta, avtomatic. Mnogo dobre si varveshe. Maj izobshto ne biah vlizal v serviza s nego, osven za konsumativi. Samo deto kato go karah az, a ne jena mi, hich ne beshe ikonomichen biggrin.gif
PP: Ima i nedostatuk, mai poveche ot 170-180 ne vdigashe.
За бензин се интересувам колега,но гледам обявите в мобилето и карс,та там забелязах, че в екстри посочват на някои модели ,че има филтър за твърди частици,не познавам тойота и затова ползвам темата на колегата.PESHO OT MARS написа:Темата е за бензинови Яриси и там DPF няма. Ти сега за дизел ли се интересуваш или ......?
Това е защото автотъргашите са малоумници с завършен 2-ри клас и количество вещество в черепната кутия равно на пакетче захар от 5 грама. Това дава отговор на въпроса.stivenj написа:За бензин се интересувам колега,но гледам обявите в мобилето и карс,та там забелязах, че в екстри посочват на някои модели ,че има филтър за твърди частици,не познавам тойота и затова ползвам темата на колегата.PESHO OT MARS написа:Темата е за бензинови Яриси и там DPF няма. Ти сега за дизел ли се интересуваш или ......?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта