Информация за корола?
Информация за корола?
Здравейте, навярно ви е омръзнало от подобни теми, но никъде не успях на намеря информацията която ми трябва, а съм сигурен, че тук ще ми помогнете. Та питането е следното - твърдо съм решил да сменям автомобила и много ми харесват дизеловите короли е12 след 2002г. и опел астра след 2004 дизел, но мои приятели само ме плашат с високите цени на частите на тойотата спрямо тези на опел. На мен тойотата ми харесва повече, но ако може някой да сподели как стоят нещата с поддръжката и разхода на тойота котола е12 90 или 110 кс ще съм много благодарен.
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Re: Информация за корола?
Всичко е много относително и зависи на каква кола ще попаднеш.
Ако Астрата я поддържаш с хубави или дори оригинални части няма да ти излезе по-евтино. За Тойотите има много европейски части тъй като се сглобяват в Европа. По-важното е да намериш добър и запазен автомобил!
Ако Астрата я поддържаш с хубави или дори оригинални части няма да ти излезе по-евтино. За Тойотите има много европейски части тъй като се сглобяват в Европа. По-важното е да намериш добър и запазен автомобил!

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
- Instruktor59@yahoo.com
Re: Информация за корола?
Извинявай колега и всички собственици на Опел, но не виждам как може да се сравняват двете марки. Купувай си Корола, стига да не те метнат с някоя удряна (то се отнася за всяка)...
{Може би направи впечатление значителният разход на гориво?
Посочените разходи, заедно с толкова скорошна смяна на накладки/дискове се дължат по-скоро на личен стил на каране и гориво. На моята 1,4 бензинова от 2002, на 220К, никога не съм разходвал повече от 9,2 л/100км - в най-тежките зимни условия - из София...}.
{Може би направи впечатление значителният разход на гориво?
Посочените разходи, заедно с толкова скорошна смяна на накладки/дискове се дължат по-скоро на личен стил на каране и гориво. На моята 1,4 бензинова от 2002, на 220К, никога не съм разходвал повече от 9,2 л/100км - в най-тежките зимни условия - из София...}.

Каквото сам си направя, никой не може...