Как да отворя парното на Тойота Карина
Re: Как да отворя парното на Тойота Карина
Здравей колега,
Опиши какъв точно е проблема? Аз дълго време се борих с парното и накрая се оказа клапата за смесване на толо/студено. Относно разглобяването имам снимков материал и мога да ти опиша как става, но по-добре да не се стига до там ...
Опиши какъв точно е проблема? Аз дълго време се борих с парното и накрая се оказа клапата за смесване на толо/студено. Относно разглобяването имам снимков материал и мога да ти опиша как става, но по-добре да не се стига до там ...
Carina Wagon 1997, 1.6 LB
-
Ако под "нещо" разбираш боклуците който се събират от вътрешната страна на предният прозорец е време да си изчистиш мястото на филтъра за купето и да смениш този филтър.Става лесно,махаш старият филтър и внимателно,но колкото можеш по навътре напъхваш маркуча на прахосмукачката.Има едни тънки накрайници на повечето прахосмукачки - иделано стават.
Поне аз така си разреших проблема.
Успех !
Поне аз така си разреших проблема.
Успех !
Без Toyota , засега .......
Проблема е доста сложен, и аз имам същия проблем, ноне смея да я разхвърля, щото мисля, че се вади таблото, поне така пише по книгите, и руските сайтове. А иначе под парното имаш предвид радиаторчето на парното. Аз моето го продухвах с въздух, с вода под налягане, наливах му кислин, каналин и какви ли не боклуци. Водата преминава, всичко точно, но като го пусна - топло няма. Вътре или има някъква клапа, която е задръстена, или адиаторчето е задръстено с боклуци, и така