Здраветей, прегледах форума и темите за Xeon, но не намерих нужните ми отговори.
Изгоря ми едни Xeon и сега предстои да го сменя. Може ли да се смени само едната крушка или трябва и двете да се сменят за да са еднакви както ми казаха? Проблема е, че колата не е от България и дали ще намеря същата не се знае.
Xenon за Avensis 2007 Combi
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Re: Xenon за Avensis 2007 Combi
estestveno che moje da se smeni samo ednata krushka. Dori moje ednata da e xenon, a drugata s najejaema jichka. Prosto shte svetiat razlichno. biggrin.gif
Трябва да видиш какъв е цвета на ксенона да не се получи разлика,единя фар да свети бяло другия да свети по синьо например.Най добре попитай в някой сервиз за да не ти се разминат цветовете.
винаги ще имаш разлика в цветовете дори и ако си с оригинален и сложиш пак оригинална крушка,знам го от ли4ен опит така че правилно са ти казали сменяй двете а здравата за резервна.Между фпрочем ве4е има мисля и китаиски копия за фабричните ксенони които са на поносими цени
TOYOTA RAV 4 2.0D4D
OPEL Zafira 2.2 dti
Alfa Romeo 146 ti
lancia libra 2.4 jtd-ex

цены на грузоперевозки
OPEL Zafira 2.2 dti
Alfa Romeo 146 ti
lancia libra 2.4 jtd-ex

цены на грузоперевозки
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
И при мен се получи така.
Смених само едната крушка, хем със същия цвят и то на един и същ производител, само че друга партида и сега двата фара са различни.
Е, малка е разликата наистина, но се забелязва. Аз обаче ще си карам така.
Смених само едната крушка, хем със същия цвят и то на един и същ производител, само че друга партида и сега двата фара са различни.
Е, малка е разликата наистина, но се забелязва. Аз обаче ще си карам така.

За разлика от главата, коремът казва кога е празен!