И ти къде видя крайно гърне в тази кола, че чакаш и звука да и промениш... Я погледни отдолу първо. laugh.gifMarzez написа:Последен въпрос ако сложа крайно гърне + спортен филтър на колата какъв ефект ще има върху звука . laugh.gif
Аз на моята съм и навъртял около 7к от които 6к само градско и я карам от точка А до точка Б , което означава , че почти винаги я карам студена и харчи малко повече . Началото на зимата ми правеше 7,7-8 по борд , лятото между 6,3-6,8 , а в момента я следя около 7-7,3 е някъде . Извън града с мързеливо каране я държа на 4-4,1 , а учудващото е , че ми даде 5,1 с доста сериозно настъпване и то на разтояние 200км + . Колеги последния път ми сложиха 5w40 масло , английско Comma , та се чудех пак ли да сложа 5w40 или да сложа от препоръчаното 5w30 ? Това масло хубаво ли е CASTROL EDGE FST 5W30 ?dany.killmister написа:Колеги,какъв разход ви дават колите с тези мотори 1.4 d4d?
Кликни върху бензиноколонката в подписа ми...dany.killmister написа:Колеги,какъв разход ви дават колите с тези мотори 1.4 d4d?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта