РУСЕ - Срещи - нeопределено време
Re: РУСЕ /Среща/
Отскоро и аз съм с автомобил от марката, та ми е интересно къде се събират членовете на клуба, за да обменим малко информация за колите , ремонтите, резервните части и т.н. А и за други неща естествено:)))
Toyota Picnic 2.2 TD
Ако се закачат още няколко човека тук може да си уговорим една среща, като за начало.
Toyota Picnic 2.2 TD
За първи път влизам в този раздел и едва сега разбирам, че има желаещи за организиране на среща между русенци. Аз съм също "за". Оттук нататък ще следя за кога ще се насрочи и се надявам да се видим.

Toyota Picnic 2.2 D, 98г.
БееМВетата и Голфовете се събират по ОМВитата. Малко да се постопли и Тойотите може да ги саберем. 

- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Ne che i sf sreshtite ne biaha na niakoia benzinostancia, ama nikoga ne sma namiral logikata da se napravi kupon na benzinostancia.... vmesto da se otide niakade deto moje chovek da si piine, se hodi s kola biggrin.gif E tolkova li ne sme vijdali kolite, ta triabva d asi gi gledame prez prozorecaMEGAHARD написа:БееМВетата и Голфовете се събират по ОМВитата. Малко да се постопли и Тойотите може да ги саберем.

То нашето ще е първа среща- за опознаване. По-нататък може да си заформим я барбекю в природата, я кръчмичка... 

Toyota Picnic 2.2 TD
Ако решите може да се съберем ... но кажете час и дата и поне да е 1 седмица по-рано обявено.
Явно има все някой от Русе който да влиза в форума.... 

REDBULBC написа:Ако решите може да се съберем ... но кажете час и дата и поне да е 1 седмица по-рано обявено.Явно има все някой от Русе който да влиза в форума....

броите още един а може и на текето и за барбекю става и за барче става само кажете кога или ми се обадете само че не сам много редовен във форума