Въпрос за RAV4 2004г?
-
в американските сайтове ясно е написано че ESP на РАВ4 се появява след 2004 включително
http://www.autobuyguide.com/2004/12-aut ... index.html
http://www.autobuyguide.com/2004/12-aut ... index.html
Светослав - Rav4-2005, 2.4 автомат
-
Re: Въпрос за RAV4 2004г?
Здравейте,
Попаднах на този форум докато търсех отговор на въпроса - има ли моята rav4 2003 vsc или не. От до тук прочетеното раз,рах, че най-вероятно няма, тъй като започват от 2004. Това не ме прави много щастлив, но възниква въпроса - някой знае ли дали може да бъде внедрена, какво е различното при наличието и отсъствието на системата и ако е само компютъра и се смени ще стане ли? Естествено ако някой може да ми предложи място където да го правят ще бъда много благодарен! Въпроса ми звучи като на пълен лаик в света на автомобилите, но се надявам на помощ!
Попаднах на този форум докато търсех отговор на въпроса - има ли моята rav4 2003 vsc или не. От до тук прочетеното раз,рах, че най-вероятно няма, тъй като започват от 2004. Това не ме прави много щастлив, но възниква въпроса - някой знае ли дали може да бъде внедрена, какво е различното при наличието и отсъствието на системата и ако е само компютъра и се смени ще стане ли? Естествено ако някой може да ми предложи място където да го правят ще бъда много благодарен! Въпроса ми звучи като на пълен лаик в света на автомобилите, но се надявам на помощ!
Toyota Rav4 2003 2.0vvti automat
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
По-евтино ще ти излезе ако продадеш този и си купиш по-нов РАВ4, който си има фабрично тази система. Честно казано не мога да разбера защо ти е толкова важна VSC, но ако държиш да я имаш това е верния път. 

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
-
Да де, ама този вариант за сега отпада...
Някой може ли да помогне в случая, то не се знае дали изобщо е възможно?

Toyota Rav4 2003 2.0vvti automat
- Rudy
- Получена благодарност: 1 път
Според девиза на американските морски пехотинци, адидас и още много други високо уважавани организации - нищо не е невъзможно!alexanderdjorov написа:Да де, ама този вариант за сега отпада...
Обаче досега не съм чел някой да се похвалил, че е монтирал VSC ... Слушай ЗиЗи.
Иначе преди години колите бяха с много по-малко системи за сигурност, а като пряк резултат - много по-малко жертви по пътищата.