В какво се превръщат...MR2
-
В какво се превръщат...MR2
After the total neglect of the Toyota community...a new baby will be born, one little Murcielago....
- Прикачени файлове
-
- Lambo3.jpg (248.58 KiB) Преглеждано 4618 пъти
-
- Lambo2.jpg (175.72 KiB) Преглеждано 4618 пъти
-
- Lambo1.jpg (246.44 KiB) Преглеждано 4618 пъти
Плачи Земьо, Шоп те гази..
-
-
Клипчето е много добро!
Но тоя пич си поръчва направо кита от Англия, не си го отлива сам.
И не може да смогне на заявки, сигурно половината mr2 ки дето са продадени миналата година той ги е купил
Идеята е интересна, но трябва задължително да се пипне и двигателя или направо да се смени, за да не става страшно по сфетофарите и да има после -лелееей, как оставих едно ламбо на место.
Проблемът - хандлингът викога няма да е като на ламбо, няма да е вече и като на мр, не знам какъв ще е, трябва да се пробва.
Аз лично за тея пари бих си взел някое старо порше.
От друга страна, като видиш колко струва Мулсиелагото, за парите които се дават в случая на реплика, може би гаврата си заслужава.
Но тоя пич си поръчва направо кита от Англия, не си го отлива сам.
И не може да смогне на заявки, сигурно половината mr2 ки дето са продадени миналата година той ги е купил

Идеята е интересна, но трябва задължително да се пипне и двигателя или направо да се смени, за да не става страшно по сфетофарите и да има после -лелееей, как оставих едно ламбо на место.
Проблемът - хандлингът викога няма да е като на ламбо, няма да е вече и като на мр, не знам какъв ще е, трябва да се пробва.
Аз лично за тея пари бих си взел някое старо порше.
От друга страна, като видиш колко струва Мулсиелагото, за парите които се дават в случая на реплика, може би гаврата си заслужава.
Плачи Земьо, Шоп те гази..
- andrian999999
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 1 път