Проект Supra MKIV Nedkow II
Re: Проект Supra MKIV Nedkow II
С доплащане може и да стане 6 скоростна
И уточнение не е за японския пазар, защото все пак си е с ляв волан.
Следвал съм европейската линия, тъй като все пак ще се продава в Германия и съм сложил добавките от фейса за Япония
И уточнение не е за японския пазар, защото все пак си е с ляв волан.
Следвал съм европейската линия, тъй като все пак ще се продава в Германия и съм сложил добавките от фейса за Япония

- kolio_spawn
Здравейте на всеички .
Nedkow първо искам да ти се извиня ако съм те убидил.Следя темата от самото начало с огромен интерес и се радвам да видя колата вече готова.
Питах дали обявата е реална,защото си спомням случай в който се продаваше и червената Supra и тогава до колкото си спомням обявата НЕ беше реална.
Цената не съм я коментирал,а и нямам никакво намерение да го правя.Само ще каза,че за съжаление не се очертава аз да съм следващия собственик.
Поздрави и успех
Nedkow първо искам да ти се извиня ако съм те убидил.Следя темата от самото начало с огромен интерес и се радвам да видя колата вече готова.
Питах дали обявата е реална,защото си спомням случай в който се продаваше и червената Supra и тогава до колкото си спомням обявата НЕ беше реална.
Цената не съм я коментирал,а и нямам никакво намерение да го правя.Само ще каза,че за съжаление не се очертава аз да съм следващия собственик.
Поздрави и успех

Today,Tomorrow,TOYOTA
Обявата винаги е била реална и е била за този автомобил. В началото обявата беше по договаряне и евентуалния купувач можеше да избере : цвета и типа на боята ; скоростна кутия ; интериорни решения ; джанти и др. както да уточним и цена .
Запитванията бяха много дори и от познати за това бях поставил снимка на моят автомобил преди да е за вършен този за да е известен модела от обявата и продавача.
След като никой не прояви желания да кара супра поръчково изпълнение направих автомобила по мое си виждане и уточних цената за продажба за да спре да ми се звънни на телефона laugh.gif
Запитванията бяха много дори и от познати за това бях поставил снимка на моят автомобил преди да е за вършен този за да е известен модела от обявата и продавача.
След като никой не прояви желания да кара супра поръчково изпълнение направих автомобила по мое си виждане и уточних цената за продажба за да спре да ми се звънни на телефона laugh.gif
Забравих да добавя, че от днес има още една Супра с българска регистрация 

-
- Получена благодарност: 1 път
нова ли? или регистрира бялата ? снимки, цена, описаниеNedkow написа:Забравих да добавя, че от днес има още една Супра с българска регистрация
Браво!!! Много полезна и важна информация
Последно промяна от kir40 на 17 Апр 2013 13:29, променено общо 1 път.
Евала човек така се прави
Последно промяна от kir40 на 07 Май 2013 12:07, променено общо 1 път.
Малко финални снимки
- Прикачени файлове
-
- P1060089.JPG (163.5 KiB) Преглеждано 17842 пъти
-
- P1060090.JPG (165 KiB) Преглеждано 17842 пъти
-
- P1060087.JPG (163.5 KiB) Преглеждано 17842 пъти
-
- P1060092.JPG (171.5 KiB) Преглеждано 17842 пъти
Още
- Прикачени файлове
-
- P1060091.JPG (168.5 KiB) Преглеждано 17842 пъти
-
- P1060084.JPG (158.5 KiB) Преглеждано 17842 пъти
-
- P1060085.JPG (166 KiB) Преглеждано 17842 пъти
-
- P1060095.JPG (159.5 KiB) Преглеждано 17842 пъти
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Да и аз не ги виждах.Nedkow написа:Ей вече ми се виждат снимките и мога да се похваля
Не разбрах къде е проблема.
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!