Не помня как беше, че отдавна съм с ДРЛ... Ама май преди си имаше 'биииип'. И не е от самият зумер, защото като си изгася колата при отворена врата си се чува.
Изключен е. Аз и затова забелязох, че няма зумер... забравям си фаровете вклюяени biggrin.gifzi_zi_top написа:И на габарити си има зумер.
Веско, пробвай да изключиш модула за ДРЛ, може нещо софтуеърно да го изключва при включен модул.
Няма страшно, Веско. При теб ток колкото искаш. Нали имаш голяма батерия, хибрид си?......шегувам се.Vesko написа: забравям си фаровете вклюяени biggrin.gif
Не съм те видялKiki написа:Няма страшно, Веско. При теб ток колкото искаш. Нали имаш голяма батерия, хибрид си?......шегувам се.Vesko написа: забравям си фаровете вклюяени biggrin.gif![]()
И като ме видиш, че те поздравявам докато чакаш на нашия светофар на червено, а аз пресичам пред теб, поне вдигни една ръчичка. biggrin.gif
Вчера колега го игра този срамен цирк biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifVesko написа:...
Вече палих с кабели хибрида, но не заради светлините. Беше голямо шоу. Имах кабели в багажника, но нито багажника, нито задните врати се отварят без ток biggrin.gif .
laugh.gifVesko написа:Pri men izlagaciata beshe po-malka. Toka go vzeh ot Mazda
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 11 госта